Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Shaki

Billede
Billede
Billede
 Araber, fuldblod  
 Vallak
 19 år 
 158 cm
 Mørk skimmel
Jeg søger en part, til min dejlige araber vallak Shaki.

Shaki er en utrolig nem unghest, han er en meget pålidelig hest som knytter sig meget til sin rytter, og vil gøre sit bedste for at behage rytteren hver gang! Han er en rigtig lille kælepot (: og hvis han kunne ville han kravle ned i lomme på dig... Shaki har et utroligt digligt temp. han er rolig og nem at have med at gøre, men han finder gerne den "frække" gnist frem under ridningen hvis rytteren ønsker det.

I dressueren er Shaki en lille stjene (: -taget i betragtning af hans unge alder... springning er noget han syntes er mindst lige så morsomt som dressuren, han har dog ikke sprunget så meget da han vokser en smule endnu...

Shaki kan uden problemer rides alene baåde ude og inde, i skov og langs vej... der er faktisk ikke rigtig noget som han siger noget til.

Shaki er opstaldet på et super lækkert sted, Stald Tougaard, som ligger 5 minutters kørsel fra Viborg centrum. Det er et rigtigt lækkert setd med smuk natur og ridehal. Her er også mulighed for undervisning af forskellige beridere.

Prisen vil være halv opstaldning, og så får du ham 3 gange om ugen.

Ring eller send mig en sms hvis du syntes han lyder som en hest for dig... 26851252 (tager jeg ikke telefonen, så indtal en besked eller send en sms, så venter jeg tilbage til dig)
 
 
 
 
 
 
ID: HST 105409
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 12 februar 2009 kl. 13:36, og har været vist 924 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider