Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Ronja Røverdatter

Billede
Billede
Billede
Billede
 Oldenborger  
 Hoppe
 23 år 
 167 cm
 Sort
Da jeg har mindre tid til Ronja pga. arbejde og lille barn, og Ronjas gode part måtte stoppe, søger jeg en ny trofast part, som gerne vil have glæde af hende 2-3 gange i ugen, eller hvad vi kan blive enige om. De resterende dage passer og træner jeg hende selv. Hun står i en delvis selvpasser-stald, hvor vi selv skal muge og blande foder de dage vi hver især passer. Staldejer lukker ind og ud og fodrer.

Ronja er en oldenborgblanding med et roligt temperement. Hun er dog en hoppe, som godt kan få den ide at ville bestemme lidt selv. Hun trives bedst hvis hun ved hvor grænsen går.
Ronja viser talent for dressur, men er ikke nået så langt uddannelses-mæssigt endnu.(Pga. mine evner, men vi træner og træner) Hun søger godt frem og ned og har sat gode muskler, så hun nu kan holde samlingen i længere tid ad gangen. Hun er startet på galoppen, som dog skal trænes fortsat. Hun elsker en god tur i terrænet og er ikke bange for noget, hvis rytteren ikke er bange. Hun er vant til bus, traktor, lastbiler og svævefly. Vi har været til ringridning og et stævne, som hun har taget rigtig fint og koncentreret.

Ronja er en glad og dejlig hest, som elsker at bruge hovedet. Vi har på stedet lille ridehus om vinteren, udendørs sandbane og gode tur-muligheder, samt søde mennesker at ride tur med. Der er plads til seks heste på stedet. I sommermånederne går hestene på døgnfold.
Der er fint, hvis du bare er hyggerytter på tur og bane, eller mere seriøs dressur-rytter (Det vil Ronja synes vil være sjovt.) Bare du har lyst til at passe Ronja, som var hun din egen. Du skal være rolig men bestemt og have masser af tålmodighed.
Vi hjælper hinanden, hvis vi alligevel bliver forhindret i at komme. Stalden ligger i Bøgballe 10 km uden for både vejle og Horsens. 3 km fra Uldum. Der er ikke busforbindelse. Det vil koste 250 kr. i måneden som går til forsikringer. Glæder mig til at høre fra en ny ven til Ronja:)
 
 
 
 
 
 
ID: HST 105396
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 09 september 2014 kl. 18:34, og har været vist 5438 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider