Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Tia Dalma

Billede
Billede
Billede
Video

 Ridehest, blanding
 Hoppe
 20 år 
 160 cm
 Sort
Her får du en hoppe, der giver en god ridetur hver gang, som er stabil fra jorden og under rytter og som altid yder sit bedste. Som går lige godt ude i byen og hjemme på banen, og som helt klart har udseendet med sig.


Tia Dalma er 5 år gammel og ca. 160 cm, ravnsort og virkelig smuk.
Tia er en helt igennem god hoppe, hun er redet alsidigt, og har prøvet kræfter med spring, dressur og terræn, dog har hun ikke været redet så længe endnu, men er godt med i sin uddannelse.

Hun viser utrolig gode egenskaber indenfor spring, hendes teknik er fornuftig og hun er forsigtig på benene, desuden springer hun alt. Første gang hun sprang bane, var ude i byen, der sprang hun både mur og vandgrav, og hun kigger ikke på fyld. Tia har sprunget både under rutineret og knap så rutineret rytter med succes.

Dressurmæsssigt, er hun redet efter principperne primært ben/sæde, og går bedst på det. Da hun er så ærlig en hest, som virkelig vil yde for sin rytter, bliver hun også nemt ked af det, hvis man er hård på sin tøjle, derfor vil hun egne sig godt til en rytter, der er rolig og blid med sine signaler. Hun er stabil i alle tre gangarter, og er trænet i grundøvelser som sideverdsøvelser, parader og pirouetter i skridt,
dog skal hun finpudses lidt endnu ang anspring m.m.
Hun kan rides af øvede så vel som begyndere, og ville evt også egne sig godt til bidløs ridning, da hun kan rides og samles i grime alene.

Tia er desuden trafikvant og har været en del i terrænnet og med ved vandet, hvilket hun elsker, hun ville egne sig perfekt til terrænrytter, da hun helt klart trives med den form for ridning.

Hun er selvfølgelig trailervant, og går lige op.


Flere billeder kan ses her:
http://www.hestegalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=96996&ipc=303333
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 105135
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 15 juli 2014 kl. 18:13, og har været vist 12572 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider