Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Aswans Rose (Rosa)

Billede
Billede
Billede
Video

 Pony, blanding
 Hoppe
 27 år 
 138 cm
 Palomino
Se mere på www.aswans-rose.dk samt tre film på youtube.com. Søg på Nete Grandahl. Der vil snarest komme ny video hvor Rose rides af mindre dressurrytter idet vi ønsker at vise hendes gangformåen.

En af landets absolut nemmeste og mest ridelige 2´ponyer skal have ny rytter da nuværende ejer efter næsten 6 år med Rose er blevet alt for stor.

Rose er harmonisk, stabil, velgående samt meget velredet og med et perfekt temperament under rytter. Ligger let på tøjlen, er yderst styrbar med en god "motor" der gør hende fuldstændig selvgående. Rytteren skal næsten bare sidde der. Let at håndtere, har gnist og udstråling. Tre taktfaste gangarter over middel med især flotte travøgninger. Da Nete er blevet alt for stor kommer Roses gangformåen ikke til sin ret. Vi har haft en 11 årig dressurpige på 34 kg til at ride hende og det var en helt anden pony der kom frem. Ekstremt lydig og ventende er hun jo allerede men hun viste en elastisk og lækker gang i både trav og galop. Det var en fornøjelse at se og hun kommer til at gå hele vejen med en mindre seriøs rytter. Grundridningen er på 100% plads og Rose forærer rytteren en god tur hver gang. Hun gør ALT hvad man forlanger af hende. Kan rides af selv en lille rytter uden meget rutine da hun passer på sin rytter og er 100% ærlig. Nuværende rytter/ejer er dressurrytter og Rose kan alle ponyøvelser og konkurrerer i P-klasser på C-niveau med placeringer samt på B-niveau. Red 64% i sin første PRM. 2 x 2. plads i PRT. Utallige sejrer og plac. på D- og C-niveau. Klubmester og championatsvinder. Altid modtaget meget kompetent undervisning og vi har prioriteret udvikling og hensynet til ponyen højest.

Den perfekte lære- og stævnepony for lille urutineret rytter eller partner for den mere rutinerede rytter der kan/vil ud og starte de højere klasser. 100% stabil og ærlig pony der arbejder utrætteligt, energisk og villigt i dressuren og er en god medspiller. En pony man trygt kan sætte sit barn op på altid og som vil give masser af succesoplevelser i hverdagen og masser af rosetter til stævnerne.

Med den rette rytter og mere rutine i P-klasserne vil hun kunne komme meget langt på landsplan.

Har gået MB spring med forrige ejer. Springer nu op til LA til træning. Kigger ikke på noget. Går lige op i trailer og er nem at have med overalt. Elsker at komme ud. Kan stå i trailer i mange timer og er vant til at overnatte i stævnestalde mm. En velstimuleret pony der ikke udelukkende rides i dressur men jævnligt springer, kommer i skoven og på stranden. I skoven er hun meget frisk.

Sælges til rolig, kærlig rytter med let hånd og med interesse for at bruge ponyen alsidigt. Der skal være forældres interesse og opbakning.

Ren i røntgen på begge bagben taget oktober 2010 på Hørsholm Hesteklinik.

Er fodret og passet efter alle kunstens regler og er sund og stærk. Passet med smed, tænder, vaccinationer og massage. Er chipmærket.

Der er mulighed for at købe Roses trailer med. Det er en Humbauer Rapid fra 2007. Står nærmest som ny. En meget rummelig, lys og lækker trailer. Den er passet med service årligt.
 
 
 
 
 
 
Video Google
ID: 9708784
M: Iben
Welsh
Dressur: S-klasser
Spring: M-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 25 februar 2011 kl. 23:36, og har været vist 5719 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider