Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Whisky

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 26 år 
 148 cm
 Sort
Whisky er en rigtig dejlig pony på 12 år med et super temperament indenfor spring og dressur. Han elsker at blive nusset med i stalden og kunne aldrig finde på at gøre en flue fortræd. Jeg har haft ham i lidt over 4 år i alt den tid har han aldrig sparket ud efter nogen eller bidt nogen.

Dressur: Der har han startet to LC 2 begge til over 60 %, han har også startet en LC 3 som han også gik til over 60 %. I sommers startede jeg en LA 1 på ham som han gik til 72 %. udover det han har gået to LA1 den ene til 64% og den anden til 68 %. Udover de øvelser der skal til LA 1 så kan han bagpartsvendinger og travers. Whisky har nogle super gangarter, til stævner får vi 7 – 8. Han bruger hans bagpart helt fantastisk.

Spring: Han går LB - LA til stævner og har fået en masse placeringer. Han er rigtig dygtig til at skære hjørner hvis man ved hvordan man rider med benene, og samtidig er han super nem at få hurtig frem og tilbage. Til træning har han sprunget 1,25 okser.

Grunden til jeg skal sælge ham, er fordi jeg er for gammel til at ride pony. Det er med en kæmpe klump i halsen jeg sælger ham fordi Whisky er en helt fantastisk pony, han har lært mig super meget, håber hans køber bliver ligeså glad for ham som jeg er. Whisky kan stadig blive til meget mere han bliver ved med at udvikle sig.

Hvis du vil se flere billeder så kan du gå ind på min profil eller finde ham på hestegaller, der ligger også en video, med den rytter jeg har til at ride ham. Hun har redet ham to uger.

Jeg svarer gerne på beskeder herinde.

Whisky er helt sikkert et kig værd. Er du interesseret eller vil vide mere så ring endelig.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 104812
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 05 maj 2009 kl. 14:13, og har været vist 4430 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider