Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Tulle

Billede
Billede
Billede
Billede
 Fjordhest  
 Hoppe
 30 år 
 144 cm
 Gul
Jeg har desværre ikke tid til at ride min søde Tulle mere, Derfor søger jeg en part der vil have hende som sin "egen pony".

Tulle er fra 1994 og en meget let bygget fjordhest. Jeg har haft hende siden hun var 4år. Jeg har haft stor glæde af at ride hende og især i springningen har vi haft mange gode timer. jeg har sprunget op til 130cm (enkeltspring) og startet op til LA på hende.

Tulle kan både gå stille og rolig med en forsigtig rytter, men kan bestemt også få fart på hvis rytteren lægger op til det. Hun har sågar præsteret at løbe fra min store hest i skoven :o)

Da jeg ikke har haft tid, har jeg ikke redet hende i ca. 1 1/2år. I 2007 satte jeg hende i fol, hvilket der sidste år kom et lille hingsteføl ud af. Han er dog vænnet fra nu.

Den manglende ridning har selvfølgelig gjort at hun er i ret dårlig form, så det skal der selvfølgelig tages hensyn til i starten. Men hum er hverken vild eller besværlig af den grund og skal nok hurtigt komme efter det igen.

Billederne er fra efter hun har folet, så hun er selvfølgelig lidt rund :o) jeg skal prøve at finde nogle billeder fra da hun var i form (stor forskel)...
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 9408198
9209158
Dressur: LC-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 26 januar 2009 kl. 20:56, og har været vist 1486 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider