Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Paragraff

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 19 år 
 160 cm
 Rød
Man keder sig aldrig i selskab med røde ven.

Han er i bund og grund en pleaser, og hvis man klart viser ham, hvad man vil have, vil han slå knuder på sig selv, for at give dig det.

Han er for mig ukompliceret at ride tur på. Jeg har hørt fra andre, at han kan være et hidsigt spetakkel, så du skal formå at holde hovedet koldt, hvis han viser sig fra sin røde side. Han kan godt finde på at prøve grænser af, men han indordner sig hurtigt, hvis man på en venlig men bestemt måde forklarer ham, at sten ikke spiser ham. Han er vant til maskiner, biler, knallerter mv. Han er stort set kun bange for (store) grøfter, visse sten og en helt særlig bænk oppe ved søen. Han er vild med vand.
Han går pænt under motorvejsbroer og togbroer, han foretrækker dog, hvis der er en anden hest forrest når man skal over broer (han kan altid lokkes med en kiks).

Han er lidt af en multikunster og er startet i dressur, spring, TREC og orienteringsridt. Han har været med til adskillelige terræntræninger, hvilket han synes er ret sjovt!

Han er af springblod og er ikke nogen kæmpe gangmaskine. Har har en rimelig skridt, halvkedelig trav (der er potentiale for forbedring) og en dejlig galop.

Han er startet til og med LA1 med min gamle part. Jeg har selv redet et par LB1'er til omkring de 60-64%. Han er meget nem at ride og går primært for ben, sæde og en ganske let tøjlekontakt. Han kan diverse sidebevægelser, anspring fra skridt, bagpartsvending og er påbegyndt changementer.

Fra jorden er han ganske lærenem, og er vild med at lære nye ting. Han kan lidt små tricks og man kan nærmest lære ham hvad som helst, hvis man sætter fem minutter af til det og en pose kiks.

Han er sød og rar og ukompliceret i det daglige med lidt hensyn (han er eksempelvis meget kilden på mavsen ved strigling). Han står fint bundet, går pænt i snor. Kan fint læsses i trailer og står nogenlunde pænt (han kan godt stå og skrabe, hvis man kører med ham alene).
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333DW0502837
F:
DVH 767
(DV DK)
M: Arantxa
814641191
(BA DEU)
MF:
DE321210054885
(HO DEU)
Dressur: LB-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 27 oktober 2014 kl. 20:49, og har været vist 1621 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider