Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Pablo

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 28 år 
 130 cm
 Brun
*** PABLO ER SOLGT ***
Smuk og charmerende ponyvallak som alle lægger mærke til. Til den rutinerede rytter, der vil videre uanset om det er i spring og dressur, eller som første pony til den lille, dygtige rytter på 8-9 år som kan ride, hvis forældrene selv har rytterbaggrund og hesteforståelse. Er rigtig sød i terrænet, ikke bange for biler, maskiner, blafrende plastic mv.
Arbejder godt og villigt på bane, og vil kunne føre den mere ambitiøse rytter til stævneniveau, hvis man vil den vej. Har været startet til klub-(LB) og distrikststævner(LC) i både spring og dressur, og er i topform. Har senest vundet en LB1, dressur med 63% og gået nulrunder i LB spring. Modtager ugentlig undervisning i både spring og dressur med et par piger på 11 år. Dejligt temperament, elsker sine mennesker, er altid positiv og arbejder gerne uanset om det er spring, dressur eller en god tur i terrænet. Er også supergod til ponygames - ikke bange for noget som helst. Er den samme om han har været til stævne dagen før eller om han har haft fri nogle dage.
Altid sød og nem at have med i byen. Går lige i trailer, og opfører sig eksemplarisk på stævnepladsen.
Er en supergod legekammerat på folden, og kan sagtens gå med både hopper og vallakker samtidig.
Sælges absolut kun til ridebrug (ikke nødvendigvis stævner, men han skal bruges) og til forældre (og barn), som ved, hvad det vil sige, at have hest og med god forståelse for dyr.
Se video fra Amagermesterskabet i spring (LB**) her: http://www.youtube.com/watch?v=Q9WGgfe8sFU&feature=player_detailpage
Skal på fold hver dag sammen med andre heste, hvilket er et ufravigeligt krav.
Kom og se ham, han smelter dit hjerte...
 
 
 
 
 
 
ID: HST 104210
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
Godkendt KAT III pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 15 juni 2011 kl. 19:57, og har været vist 13823 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider