Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Feddericco

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 23 år 
 160 cm
 Dun
Jeg har taget den svære beslutning at sælge min hest, fordi han har brug for et menneske, der har mere tid, erfaring og mod end mig.

Ricco er en dejlig hest på ni år. Han går efterhånden en pæn grunddressur og kan også springe lidt. Han har god fremaddrift. På tur er han sød, hvis der er andre med, men er han alene, er han nogle gange meget nervøs. Han er nogenlunde trafiksikker, hvilket betyder, at han kan rides på mindre veje med let trafik, men lastbiler og lignende er han bange for. I stalden er Ricco oftest sød, men til tider kan han være meget urolig. Vi har brugt meget tid på arbejdet fra jorden, hvor jeg især har benyttet mig af principperne fra Parelli Natural Horsemanship. Det har vi haft meget stor fornøjelse med. Ricco er glad for at lege og han er både lærevillig og lærenem - både i ridningen og i arbejdet fra jorden.

I øvrigt har han et godt helbred og gode hove. I de tre et halvt år, jeg har haft ham, har han ikke fejlet noget særligt og været billig i både dyrlæge og smed.

Ricco har en fantastisk personlighed, og man kan ikke undgå at holde af ham, selvom han er en skør kugle indimellem!

Ricco sælges kun til en, der er klar på at arbejde på hestens premisser. En, der er kærlig og konsekvent. En, der med ro i sindet kan lede ham og vise ham, at tingene ikke er så farlige, som han går og tror.

Ring eller skriv til mig for at høre mere. (Pia: 61406673.)
 
 
 
 
 
 
ID: HST 104094
F: Bulder Edslev
Palomino
M: Ciggi
DV/Lippizaner
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 23 januar 2010 kl. 16:45, og har været vist 4598 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider