Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Moon Shadow

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 22 år 
 157 cm
 Mørk skimmel
Moon Shadow er den ideelle hest til den en rytter der vil komme langt eller bare hygge sig med ham. Han er en blanding af Ox Araber og Oldenborger, derfor har han et fantastisk udseende og lækker personlighed. Han har fantastiske overgange, flydende og bevægende og er meget lærenem. Han er en trofast sjæleven. Store evner for både spring og dressur. Springer super godt. Jeg har sprunget 110-120cm på ham op til flere gange, og han springer selv over hegn på 120cm. Dressur går han godt, med benløft sommetider, og kan gå flot med hovedet. Han er ekstrem børnevenlig og 100% trafiksikker. Han har startet et par stævner med flotte resultater. På fold er han stille og rolig, men synes det er sjovt at løbe rundt med løftet hale i fuld galop når man kommer. Han er ivrig og glad når man er i skoven, men man kan sagtens ride alene ud på ham. ALLE kan ride ham, da han er verdens mest pålidelige hest. Han sælges inklusiv alt udstyr. (God kvalitet).
Han er blevet redet på en rideskole de sidste 4 uger hver dag, og han er lige blevet handelsundersøgt hvor han ikke fejlede noget overhovedet. Gode ben osv.
Moon shadow skifter også farve hele tiden. Han startede med næsten at være helt mørkegrå. Nu er han en mørk skimmel med hvidt hovede og sorte ben. (Bliver hvid med årerne).
Han sælges udelukkende pga. tidsmangel, da jeg snart starter på uddannelse..
Pris kan diskuteres.
Kom og tag et kig på ham, han er fantastisk.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 103705
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 08 februar 2009 kl. 12:07, og har været vist 5464 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider