Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Storgaards Isabella

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pinto  
 Hoppe
 15 år 
 140 cm
 Mørkebrun
Hun en en dejlig pony som søger en rytter som har nogle ponyår tilbage og som har lyst til at videreuddannelse hende og give hende nogle oplevelser i livet.

Hun er sent tilredet i en alder af 4,5-5 år pga. en skade. Hun er på ingen måde mærket af skaden og fungere fuld ud som springpony. Men derfor kræver hun en rutineret rytter, da hun stadig kan lave lidt ballade og til tider skal have en "fast hård hånd" for at rette ind. Hun kan til tider være hoppe med stort H... Ellers kan hun rides for en let hånd, ben og sæde. Hun kan rides i skov og på vej. Hun er delvis trafiksikker. Hun er mest redet ude i flok, hvor hun går pænt og sikkert. Hun er kun redet lidt ude alene og kræver derfor noget mere rutine.

På en springbane går hun fint og hun er fremadgående. Hun springer pt. 60 cm og har kap. til meget mere. Hun er en kort pony og vender meget let på banen. Hun springer fine baner, men mangler stadig at træne lidt balance. Der er ingen tvivl om, at dette er hendes stærke side og her hun vil gøre sig bedst i fremtiden. Hun har prøvet lidt på terrænbane og synes vældig godt om dette, dog er hun ikke redet så meget der pga. rytteren..

Dressur er ikke hendes stærke side, men hun gør hvad hun får besked på og hun laver øvelserne pænt. Hun går pænt i holdning og meget smidig. Hun mangler dog stadig noget balance. Når hun skal lære nye øvelser gør hun en god indsats fra starten også selvom det ikke lykkes første gang.

Hun er nem at have med i byen, dog er det lidt tid siden hun har været i trailer, så det skal lige øves lidt. Men hun kan sagtens stå og vente i en trailer.

På stald er hun meget nem og kan omgåes af alle. Hun plejer altid at blive stalden midtpunkt ved bare at stå og kigge lidt. Hun elsker hvis man gider hygge og nusse med hende. Hun er en pony med personlighed og hun giver gerne ud af den. Hun er en pony, som hvis du giver lidt til, så får du 120% retur fra hende.

Jeg vil indenfor de nærmeste dage ligge inde med video af hende. Skriv til mig, så jeg kan sende den til dig.
 
 
 

[Udlån/Udleje] Springpony udlånes

Hun udlånes til en ponyrytter med 120% forældreopbakning, da hun til tider vil kræve en voksen. I vil stå for alle udgifter i låneperioden, dog betaler jeg hendes forsikring. Hun er sygeforsikret og denne vil kunne komme låner til gode, hvis uheldet er ude. Hun vil kræve et sted med daglig fold efter vejret. Hun vil samtidig kræve ugentlig undervisning, da hun stadig er i en fase hvor hun lærer.

Er I familien som kan give hende alle disse ting og samtidig kan give hende en masse oplevelser i livet, så er I velkommen til at kontakte mig.

Jeg vil foretrække at hun bliver på Sjælland, men hvis det rigtige match findes et andet sted, så må vi snakke om det.
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333PI0801328
F:
PIH 51
(PI DK)
M: Mosbjerggårds Cikita
PIN 392
(PI DK)
MF:
PIH 10
(PI DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 11 august 2014 kl. 22:28, og har været vist 4609 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider