Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lutteur

Billede
 Ridehest, typeavl
 Vallak
 27 år 
 162 cm
 Rød
Står i den ubegribelige situation at jeg ser mig nødsaget til at sælge min dejlige hest grundet manglende tid. Han sælges MEGET billigt til et godt hjem.
Grunden til den billige pris er at han har for år tilbage gennemgået 3 handelsundersøgelser, hvor resultatet blev tre forskellige. Lige fra at gå fejlfri igennem ( med røgnten) til at være slagte færdig pga. fordrejede hovben. Jeg kan derfor IKKE sælge ham med nogen som helst form for garanti. ( svarer lidt til at sælge en bil, hvor 1 mekaniker siger god og den bliver synet til en anden makaniker der siger skrot den). Lutteur har dog ikke haft halthed af væsentlig grad - dvs. udover hovbyld og enkelt overbelastning. Han er dog ømtået uden forsko på grus og des lige.

Han er med anden rytter startet distriksstævner og kan alle LA-øvelser og har været påbegyndt øvelser til M-klasser ( changementer, arbejdspiruetter), men står i dag ude af form grundet tidsmangel.
Han er vinder af Skårupgård cuppen 2003. Eller var det 2002?

Hans gang er over middel. Stor skridt med god overtrædning og taktfast, jordvindende trav med et godt løft ( har tidl. scoret 9-taller for fri trav)og en dejlig op-ad-bakke galop.

Han har et dejligt væsen og er nem at have med at gøre i stalden og i arbejdet. Han er trailervant.

Her er din chance for at erhverve dig en rigtig dejlig hest, som trods de underlige handelsundersøgelser, ikke har haft dyrlægebesøg i 3 år(udover vacc. og den slags), som man enten kan føre videre op i dressuren eller bruge som en god lærehest.

 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 9604007
208333199604007
F:
DH 293
(DV DK)
M: Sheena
DS 11126
(DV DK)
MF:
DH 267
(DV DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 11 december 2008 kl. 14:23, og har været vist 268 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider