Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Aarupgaard's Wanilla

Billede
Billede
Billede
Billede

 Miniature  
 Hoppe
 19 år 
 90 cm
 Broget
Wanilla er vant til trækture. Hun er også vant til at have hoveddtøj på og har haft sadel på flere gange uden problemer (trækturene er oftest på bar ryg. Men 1 enkelt gang har hun haft sadel, hovedtøj og rytter på i skridt og trav på en træktur ned ad vejen sammen med en anden hest. Det gik helt uden problemer så hvis man tager sig tiden til det og har en lille rytter som har lyst vil en fuld tilridning i min optik være problemfri.
Jeg sælger Wanilla fordi hun har tendens til forfangenhed. Hun smider sin grime når hun får mundkurv på og på jordfold er hun en lille udbryder. Hun er ikke forfangen nu og smeden har sagt god for hende. Her hos mig går hun på jordfold om dagen og får så et par timers græs hver aften inden hun kommer i boks natten over. Hun har virkelig meget personlighed, er vild med at nusse og "snakker" meget. Hun vrinsker og brummer med så snart hun kan høre os. Jeg har haft hende i snart 4 år og har ikke haft problemer med hende. Hverken ved smeden, ved trailerkørsel eller andet.
Jeg håber der er nogen som kunne tænke sig en sød hyggepony eller har lyst til at lave et par føl på hende (hun har papirer i DMHF, men er ikke stillet til kåring). Jeg har ikke travlt, så hun sælges kun til det helt rigtige hjem, med masser af foldtid (uden for meget græs) og hesteerfaring. Derfor kan prisen i en vis udstrækning forhandles (Hun foræres ikke væk eller sælges til "underpris").
 
 

[Salg] Charmerende broget ponyhoppe, ca 90 cm.

Privat salg. Sadel og hovedtøj kan evt medfølge for 1000 kr. Hun har pas og er registreret i DMHF. Er ikke forsikret.

Pris: 3.700,00 DKK
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333DM0406830
F:
DMS01006
(DM DK)
M: Aarupgaard´s Smilla
DMD02015B
(DM DK)
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Cathrine Black Christensen
Senest rettet 24 juni 2013 kl. 22:28, og har været vist 2575 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider