Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Minella

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Hoppe
 24 år 
 138 cm
 Rød
Søger du en pony med et ekstra gear? så skal du tage at komme og kigge på minella.

Super spændende pony med en udstråling der får enhver til at kigge efter hende når hun går på banen. Hun er en pony der vil frem i verden og kan nå rigtig langt inden for dressur, spring og tærren. Hun har en naturlig fremaddrift uden at være hidsig, der gør at hun klarer sig selv ud af enhver presset situation. hun lystrer rigtig fint på hjælperne, hvilket gør at hun i dressuren er meget eftergiven og let at ride i diverse øvelser op til LA2, uden at man skal bruge kræfter på at presse og arbejde. Og på en springbane bestemmer man selv afstande og tempo.
Hun har på 1½ år bevæget sig fra at kunne absolut intet til at vinde adskillige LC, LB og LA i spring på klubplan og med placeringer og en masse 0-runder på distriktsplan og en enkelt 0 runde i MB ligeledes på distriktsplan. I Dressur red hun for få uger siden bedømmelse i LA1 til 64 %. Hun elsker at springe i naturen og har gået en enkelt jagt på 80 cm og klarede alle forhindringer. Vil egne sig rigtig godt til military.

Super let at håndtere fra jorden. Går lige op i trailer og er altid flink at have med. Hun har endnu ikke haft en sygedag
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 0008202
Dressur: LA-klasser
Spring: M-klasser
Terræn: L eller Jagt
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 16 september 2009 kl. 17:43, og har været vist 8799 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider