Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Midnight Boy

Billede
Billede
Billede
Video

 Trakehner  
 Vallak
 18 år 
 169 cm
 Brun
SOLGT

Midnight Boy, i daglig tale Bumsen :O)er en super dejlig og meget smuk vallak, han har et super temperament, vågen på den gode måde, det vil sige, der er gnist som kan tændes og slukkes. Han vil gøre alt for at gøre sin rytter tilpas og man kan få ham til stort set alt, hvis dette gøres på den gode måde. Han er fornuftig, super lærenem og meget meget nysgerrig, hvis han stoler på sin rytter, kan man få ham til ALT.... Derudover er han en drengerøv med charme ud over alle grænser.

Han har tre SUPER gangarter, med meget bagbensaktion, der sidder virkelig en god "motor" på ham, han er super følsom både i munden og for hjælperne, da der er gjort meget ud af, han skal synes det er sjovt at gå dressur. Han er meget nem og en stor fornøjelse at ride hver gang... Han er pt ca 169 i stang, og jeg tror ikke han giver så meget mere i højden, men nok stadig noget i bredden.....

Han er gjort ryttervant i foråret 2009 og så redet mest i skoven. Han har haft fri sommeren over 2009, hvor han har gået på sommergræs og hygget sig. Så gik arbejdet igang igen, vi startede op midt september 2009. Resten af året blev brugt på at lære ham flere og flere ting. Han kan pt øvelser til LA.

Han fik desværre en skade i foråret 2010, han har stået og kommet sig over skaden, der har været dyrlæge og kiropraktor ind over skaden. Han skal trænes op igen, han har dog været lidt igang, men det er super vigtigt han bliver redet korrekt og langtsomt op igen. Min økonomiske situation gør desværre, at jeg er nødt til at sælge ham nu, selvom jeg helst havde ventet til han var redet op igen.

Man kan læse om skaden og mine tanker omkring salg på det link, jeg har sat ind under her.
http://www.heste-nettet.dk/forum/1/2152109/2152109/

Der er taget billeder af ben og ryg i foråret og der er ingen anmærkninger.


Han er forsikret hos Tryg og forsikringen på ham kan overtages af ny ejer.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 208333TR0504229
F:
TAF 0406
(TR DK)
M: Mrs Midnight Red
HT 0444
(TR DK)
MF:
TAF 9605
(TR DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 09 januar 2011 kl. 17:33, og har været vist 22234 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider