Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Fløjlsgårdens Beauty

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, typeavl
 Hoppe
 30 år 
 140 cm
 Rød
Vi har haft Beauty siden 2008. Hun har levet 100 % op til de forventninger vi havde om, at være en pony man trygt kan lade sit barn håndtere. Line var 12 år da hun fik Beauty.

Hun har udstråling og og sød at omgås. Det "værste" ved hende er at hun ser sur ud når gjorden spændes.

Line har brugt hende til varieret ridning. Ture på vej og i skov - både alene og med andre heste. Spring og dressur - og distance stævner.

Lige nu er hun med på efterskole og bliver redet dagligt og er i god form.

Vi har ikke deltaget i dressur og spring stævner pga manglende interesse. Men tidligere ejer har sprunget stævner.

Hun har helt sikkert kapacitet til mere end hvad vi har udnyttet - men vi sælger helst til et hjem der vil bruge hende på samme måde som os - og som har i tankerne at hun er 19 år. Det kan man dog ikke mærke overhovedet. Og vi tror hun kan holde i mange år endnu hvis man er god ved hende.

Hun har i de 5 år vi har haft hende været halt en enkelt gang - muligvis en forvridning - vi ved det ikke - det var ovre inden vi fik dyrlægen ud. Og så har hun været forkølet en enkelt gang for 4 år siden hvor hele stalden snottede.

Hun kan ikke tåle at spise halm. Så hoster hun. Men hun kan sagtens stå i stald med halm heste - bare hun ikke spiser det.

Hos os stod hun på spåner - og på efterskolen er det træpiller - og det fungerer fint. Hun kan sagtens tåle wrap. Det er KUN halm der giver problemer.

Hun kan godt lide at springe - og hun ELSKER ture. Både alene og sammen med andre.

Hun har en god indvirkning på urolige heste på tur da hun er cool i trafikken. Hun er ikke doven - frisk at ride - men altid styr-og stopbar.

Vi sælger hende KUN fordi Line skal på gymnasiet efter efterskolen - og med job og skole bliver det svært at give hende den opmærksomhed hun fortjener.

Vores ønskefamilie er nogen som elsker deres heste, gerne hvor både barn og forældre går op i det så der er god forældreopbakning. En familie som sætter hestevelfærd øverst. Hun kunne også være interessant som fx tur hest til en lille voksen.

Hun går med sko på alle 4 - nem med smed og trailer kørsel.

Hun er nok mellem i hierakiet på folden i flokken - ikke den der bestemmer mest - men heller ikke den der altid viger for de andre. Hun har gerne en enkelt eller 2 hun går sammen med. Oftest kommer hun løbende når man kalder på hende på folden.

Alt i alt - verdens bedste pony :-)

Det er Lines nr der står i annoncen - vi arbejder på at få sat Lines mors nummer ind også - det må ikke skrives her i teksten. Ellers indtil vi finder ud af det kan I skrive en besked eller sms til Line og bede om mit nummer.
 
 

[Salg] Den dejligste pony

Privat salg. ALT udstyr medfølger - inkl sadel - 17 " kombi. Derudover trense, dækkener osv. Hestepas. Hun er livsforsikret ved Alm Brand.

Pris: 9.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: SFR 613
208333199403780
9403780
F:
NFH 47
(NF DK)
M: Bianca
SFR 165
(SP DK)
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 12 juli 2013 kl. 17:50, og har været vist 7693 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider