Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Josephine

Billede
Billede
Billede
Billede
 Jyde  
 Hoppe
 19 år 
 150 cm
 Rød
Josephine er en ung hest med mod på livet. Jeg har valgt at sælge hende da hesteholdet bliver for stort og økonomien for presset. Hun har præsteret at levere et førsteklasses føl med temperamentet helt nede på jorden og med en gang langt over middel. Selv er hun blevet kåret med 8 i helhed hvor traven kunne fremhæves.
Jeg har selv tilredet og tilkørt hende, hvilket gik som smurt. Hun elsker at arbejde og vil gøre alt for rytteren der tør at forlange noget af hende. På dressurbanen er jeg påbegyndt sidebevægelser og mindre volter i gallop. Hun mangler meget balance og er en hurtig hest, dog uden onde hensigter, Så på dressurbanen kræver hun en lettere øvet rytter. Hun er ideel til jagter/skovtur da hun bliver ved selvom hun egentlig ikke har kondi til det. har nydt godt af hende til lange ture og det er helt klart det der fanger hendes interesse. Hun er nem at kontrollere i skoven og behøver derfor ikke andet end en sæk kartofler på ryggen, så er hun klar.
Da jeg så ikke længere magter tiden til at være hendes sæk kartofler sælges hun hurtigst muligt efter februar da føllet kan fravænnes til den tid. Hun kan ifoles for en merpris på 1200,-. mere info. Ring 2255 1149 efter klokken 15:00
Mvh Pia
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: HJY 20695
208333200404175
F:
EJYH 2580
(JY DK)
M: Laura
EJY 20237
(JY DK)
MF:
EJYH 2412
(JY DK)
Dressur: Tilredet
Kørsel: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 30 november 2008 kl. 21:52, og har været vist 2133 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider