Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Pabell

Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Hoppe
 21 år 
 138 cm
 Broget
Pabell er den dejligste pony man kan tænke sig.
På stalden er hun rolig og utrolig nem at arbejde med, ingen unoder og man kan trykt lade helt små børn være omkring hende. På folden kommer hun når man kalder og vil altid gerne have kontakt. Hun kan gå sammen med alle små som store, voksne som gamle. Hun har fået et dejligt føl og er en god mor, føllet bor stadig ved os og kan ses.
Hun er tilkørt men synes ikke at det er det sjoveste i verden. Hun er fuldkommen trafiksikker, lastbiler traktor og dvs maskiner siger hun intet til.
Hun er redet i dressur og påbegyndt sidebevægelser og går selv i holdning. Har en fantastisk smart trav og rar at være på. Hun har deltaget i flere børnefødselsdage som lege pony og tager det med største ro, skrigende unger, knitrende slikposer og trampolinspring bringer hende ikke ud af fatning.
Hun er født og opvokset ved os og betyder virkelig meget for os, derfor sælges hun også kun til nogen, hvor vi kan se at der er kemi og hvor der er fuld forældre opbakning eller til lille dame der mangler en hygge hest.
Hun er ved os blevet brugt mest til skovtur og har gået med ude-af-træning-rytter, mest voksne damer, og de har ingen problemer med at styre hende i nogen situationer. Jeg har selv redet lidt dressur og spring på hende og hun er meget lærenem, men kræver at man kan sætte hende kærligt på plads, hvis man begynder at forlange noget af hende, man er vel pony. Hun kan nemt stå i måneder, for så at støve hende af og tag en tur i skoven. Hun er kraftig bygget med smart "hingstehals", men stadig utrolig feminin.
Hun er passet med smed og dyrlæge og har aldrig fejlet noget.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 102387
F: Pau
Pinto
M: Isabella
DV/fjordhest
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Kørsel: Tilkørt-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 23 maj 2011 kl. 12:45, og har været vist 4635 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider