Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Troldebakkens Cuchulain

Billede
Billede
Billede
Billede
 Connemara  
 Vallak
 34 år 
 148 cm
 Lys skimmel
Trolde er den mest skønneste pony der findes. Han er god som dagen er lang, han elsker at blive nusset om og er meget børne venlig. Han har prøvet meget igennem sit liv, han har gået jagt, millitæry, pony games, hest fodbold, dressur, spring, skovturs ridning, strand tur, det siger meget om ham som pony. Jeg har selv redet la i springning på ham og lc i dressur. Vi har vundet meget igennem tiden!<3

Trolde har været redet en gang imellem, men ikke så meget, da jeg ikke har tiden, men dette har ingen betydning, da han ikke bliver dum af at stå stille et par dage!

Han ville være kanon god, som førstegangs pony eller til nogle børn/ et barn, der ville have en pony at hygge sig med, da han er meget børnevenlig! Sælges ikke til rideskole.

Da jeg desværre ikke har tid til at ride mere og synes det er syndt for ham, at jeg ikke har tiden mere har jeg valgt at sætte ham til salg. Det er en svær beslutning at sætte ham til salg, da han betyder meget for mig. Derfor er det vigtigt at han kommer til et blivende hjem, hvor han for det godt! Jeg ønsker også at der er mulighed for at jeg kan komme og besøge ham og følge med i hans liv stadigvæk!

Hvis det har fanget din interesse, er du meget velkommen til at kontakte mig og komme og kigge på ham!

HJEM FØR PRIS!
Kan sælges med udstyr, hvis dette ønskes, prisen er kun en ide, da det vigtigste er at han får et godt hjem!, så derfor hjem før pris.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 9009448
F:
CH 38
(CO DK)
M: Troldebakkens Tralulalay
C 742
(CO DK)
MF:
ECH 33
(CO DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 23 november 2009 kl. 22:10, og har været vist 5650 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider