Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Twiggy

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Hoppe
 27 år 
 145 cm
 Lys skimmel
Super dejlig, smuk, spring pony sælges.!!!!

Jeg har haft Twiggy i snart fire år og det har været de bedste år i mit liv. Twiggy kan og vil alt og tror på at hun kan nå til top, med den rette rytter. Hun er fantastisk på en spring bane og springer med en super teknik hun har et stort gå på mod og vinder stort set på tid. hun river MEGET sjældent ned !!

Twiggy har også stor talent inden for dressuren da hun har en fantastisk flot og behagelig gang. I de snart fire år jeg har haft hende har jeg haft stor kamp med at få hende til at bruge ryggen og dernæst gå til biddet, men med hjælp er hun blevet rigtig dygtig og går stabilt. Hun kan alle pony øvelserne. Men på grund af hendes temperament sælger jeg hende som spring pony da det også er det hun er bedst til. Jeg har sprunget 135 på hende og med hendes gamle ejer red hun til stævner MB MA.

Hun er en smuk pony med stor udstråling, og som alle lægger mærke til. Hun er meget sød i stalden og gør hvad der bliver sagt, har aldrig oplevet hende blive aggressiv på nogen eller noget, hvor hun har sparket bag ud osv. Hun er vant til børn, hunde, katte biler og alt det der følger med. Hun går lige op i traileren. Hun er trafik sikker og elsker en hurtig løbe tur ud over markerne. Hun er stort set altid glad når man kommer og elsker at være i gang.


 
 
 
 
 
 
ID: HST 101070
Dressur: LB-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 10 april 2009 kl. 15:00, og har været vist 7786 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider