Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Michigan

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 27 år 
 140 cm
 Mørk skimmel
Pony i særklasse!

Vil du have en pony i særklasse som folk lægger mærke til, med teknik og kapacitet langt ud over det sædvanlige, som vil føre dig til tops, så er den her!

Fantastisk spring pony sælges, med kæmpe kapacitet og forsigtighed, har lige debuteret i en 120cm. S klasse, med en fantastisk runde, sprang den overlegent og med kæmpe overskud, kommer til og gå det med let hed, dog var det til klub/show stævne da rytter er for gammel.

Han er sent tilredet, da han har gået som hingst til han var 8 år, han er sprunget ind som 8 års, så han er bestemt ikke brugt. Grundet hans sene opstart er han ikke startet så meget. Men i den korte periode han har været startet, har han flere placeringer, eksempel nr. 2 til distriktsmesterskaberne for hold 2007 og nr. 1 individuelt 2008. Har flere gange vundet højdespringninger, på helt op til 140cm virkelig en pony der ingen grænser har. Han har gået Mb og Ma flere gange til klub og træningsstævner med nul runder år 2009 og slutningen af 2008. Mangler kun lige og blive B-pony så er han med i toppen og går M og S klasser!

Michigan springer alt! Vandgrav, plastik, tørvegrav og alt slags fyld. Stopper og kigger aldrig. Han er blevet kastreret sent, er derfor rigtig smart at se på. Han vækker altid meget opmærksomhed på stævnepladserne, med hans smarte look og hans meget unikke ben teknik. Han er fremadgående, men styrbar og trækker selv på springene. Han er utrolig sød til og hjælpe når det kniber selv i de store klasser. Han er virklig en utrolig ærlig pony! Vil derfor også kunne bruges som lære pony! Han er nem at håndtere under klipning, skoning, transport m.v. Virkelig en pony som vil og kan springe højt, med hjertet på det helt rette sted og med et kæmpe fighter instinkt.

En pony som med den rette rytter helt sikkert vil kunne nå toppen af dansk pony springsport.

Virkelig et besøg vær som I ikke vil fortryde!

Kontakt på mobil nr.
Jan Steen Christensen - 51382720
Rytter: Signe Christensen - 28593022
Video haves kan sendes på mail.

Sælges kun pga. rytterens alder!
Sælges til private. Sælger har ret til at vælge mellem købere. Sælges til familie med forældre opbakning!
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 9709447
Spring: S-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 31 juli 2009 kl. 21:52, og har været vist 17563 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider