Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Perriwinkel

Billede
Billede
Billede
Video

 Trakehner  
 Hoppe
 19 år 
 168 cm
 Brun
Skovtur/avl til rytteren som både ønsker en hest man tage en frisk tur i skoven på, eller kvalitet i avlen. Perri har muligvis nedsat holdbarhed i ridningen, da hun har rette forlemmer. Hun har ikke været halt af det og ikke avlet det videre.

Perri er avlet hjemme hos og selv, og i og med hun var vores første føl er hun blevet forkælet så hun nu er et kælent pussenusse hoved. Hun er 100% reel og hun er vant til at børn render rundt omkring hende.

Jeg har selv redet hende til og der har ikke været så meget som et bukspring. Efter få mdr. red jeg hende alene i skoven uden problemer. Hun er meget nervestærk og selvom hun er opmærksom er hun altid cool. Hun er typen man nemt "smækker" en sadel på, selvom man ikke har redet i ugevis.

I ridningen er hun samarbejdsivrig og aldrig på tværs. Hun har 3 gode gangarter men især traven bør fremhæves som værende hendes bedste.

Hun har netop fået et dejligt hingsteføl efter Hertzendieb, som er tysk championsvinder i det tyske trakhener forbund i 2006. Føllet ses 2 dage gammel på 3. billede. Det er et ædelt føl i samme gode rammer, som er typisk for denne hoppestamme, og især er faderens eminente galop slået igennem til føllet.

Perri selv er en typisk Schwardroneuer hoppe med masser af fremaddrift og meget ridelig. Desuden er hun billedsmuk, som det ses på disse fotos. Det er med blødende hjerte at vi skal sælge hende men der er ikke tid nok i vores hverdag til også at give hende den opmærksomhed hun fortjener. 2 halvsøstre kan ses hos os.

Hun er forsikret for 30.000 og i den forbindelse er der taget røntgen af forbenene, uden anmærkninger.
Kåret i trakehner hovedstambog
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: HT 0740
208333TR0402575
F:
ETAF 8304
(TR DK)
M: Propolis
HT 9833
(TR DK)
MF:
TAF 9401
(TR DK)
Dressur: Tilredet
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 17 november 2009 kl. 21:53, og har været vist 15445 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider