Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sophie Choice

Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 25 år 
 149 cm
 Lys skimmel
Sophie Choice er en 9 år gammel hopppe med masser af erfaring, kapacitet og resultater. Hun har gået alt fra LA til SB med placering.
Hun har en resultatliste der taler for sig selv, da hun i alle de internationale SB Grand prixer hun har gået har placering. Hun vandt bla. SB Grand prix i Norge til Baltic cup, og da lagde hun sig dermed i spidsen af Baltic cup 2008. Den føring forsvarede hun ved anden afdeling der blev afholdt her i Danmark. Da blev hun nr. 7 i SB Grand prix og dermed bedst placerede dansker. Det vil sige at hun lige nu er fører af Baltic cup 2008 som jo er en stor international turnering. Ved det netop afholdte JBK horseshow i Odense blev hun nummer 6 i SB Grand prix, hvor hun endnu engang viste at hun er en pony med en fantastisk indstilling til sporten. Hun var en af de 7 der kom fejlfrit igennem første runde og dermed kvalificerede sig til en omspringnning.
Dette er kun uddrag fra hendes lange resultatliste, der indeholder endnu fere S-placeringer Bla. i Susåen hvor hun blev nummer 2. Derudover blev hun nummer 2 ved B-finalen til Danmarksmesterskaberne 2008. Desuden har hun også vundet og haft top 5 placeringer i en masse MB og MA'er i år.
Som man kan udlede af de ovennævnte resultater, som er et uddrag af hvad hun har præsteret i år er hun en helt fantastisk pony. Hun er sød at have med at gøre og hun har stor stævneerfaring. Hun er selvfølgelig bedst egnet til en rytter der gerne vil gøre sig godt på lands og- internationalt plan.

Sælges pga. rytterens overgang til hest.
Kun seriøse henvendelser.
Bemærk at ikke alle resultater er opdateret på infosport
 
 
 
 
 
 
Google
ID: IHR9576274
9908564
Spring: S-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 30 oktober 2008 kl. 15:52, og har været vist 11709 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider