Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Laban

Billede
Billede
Billede
Video

 Småhest, blanding
 Vallak
 28 år 
 153 cm
 Brun
OBS! Rytteren på billederne er 175 cm høj

Laban er en sød og rar hest med et dejligt ukompliceret temperament. Han kan håndteres af ALLE. Laban er en hest, som skal lære én at kende, men når det er sket, har man en ven for livet.

Laban er pt. ude af form, men han er meget nem at ride op igen. Når han er i form, kan han dressurøvelser til og med LA6. Han har hos tidligere ejer startet til og med LA3 på distriktsplan. Han red i august i år LA2 til 63,1 % og 66,2 % til udvidet klubstævne i Ribe.

Han er meget øvelsesstærk. Går nemt til biddet og ligger let på tøjlen. Laban er meget lydhør og samarbejdsvillig. Laban elsker at lave noget, især dressur. Han yder altid 100 % og er altid frisk på en ridetur.

Laban er trailervant og går lige op i traileren. Han kan køres både selv og med andre. Han kan sagtens stå i traileren mellem klasser til et stævne, både alene og sammen med andre.

Han har de sidste to år gået med i rideundervisningen i Kongeå Rideklub 3-4 dage om ugen, og de har været meget glade for ham. Han har hovedsageligt fungeret som lærehest i dressur. Han har gået med både letøvede og øvede, både børn og voksne.

Laban er sprunget på hyggeplan og som afveksling. Han synes det er sjovt. Han har sprunget 90-100 cm. Han har sprunget en gang til et stævne, hvor han red babyjump.

Laban er vant til at blive redet i naturen og i trafikken. Han er frisk og opmærksom på tur, men altid til at styre og stoppe. Han elsker en god galoptur ud over markerne.

Laban er regelret vaccineret samt passet med smed, tandraspning og kiropraktor. Han har ikke været halt, mens jeg har haft ham. Laban går uden sko

Laban er livs- og uanvenlighedsforsikret uden bemærkninger i Alm. Brand for 32.000 kr., som kan overtages.

Laban blev handelsundersøgt uden anmærkninger den 11.02.11. Han har, så vidt vides, aldrig været i røntgen.

Laban har grønt pas og er registreret som konkurrencehest.

Laban kan prøves på 20x40 bane og i ridehal. Der er også mulighed for at prøve at springe på ham, hvis man ønsker det

For mere information og flere billeder:
http://hestegalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=90627

Sælges med udstyr: Fuldt monteret Wintec kombi sadel, fuldt monteret hovedtøj, transportgamacher, bandager, springgamacher, dressurgamacher, striglekasse med mange strigler, grime, 8 dækner og 7 underlag

Fuldt monteret Kentaur Artemis II dressursadel, som er meget velholdt og løbende tilpasset Laban, kan købes med for 4.000 kr. ekstra.

Laban sælges udelukkende pga. personlige årsager

Prisen er reduceret, da Laban pt. er ude af form
 
 
 
 
 
 
Video Google
ID: 9609617
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 22 februar 2011 kl. 20:03, og har været vist 11768 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider