Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Prins

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 22 år 
 147 cm
 Rød
Prins er ponyen til dig, hvis du ønsker erfaring og et øget niveau på 1'er pony.

Han er en super dejlig og glad pony, med meget stor personlighed. Prins er meget nysgerrig og udtryksfuld, og han er altid klar til at yde det bedste for sin rytter. Han har har en utrolig dejlig udstråling og formår hurtigt at vække opmærksomhed til stævner.

Han er en opmærksomhed pony, der er glad for nye oplevelser og tager med glæde imod udfordringer. Han er særdeles lærenem og arbejdsvillig.

Prins har prøvet lidt af hvert. Han går LA-klasser i dressur til distriktstævnerne (han har dog ikke startet stævne siden udgangen af 2009 grundet rytters alder), og han er uddannet i alle pony dressurøvelserne. Prins har kapacitet til at nå virkelig langt!

Han elsker at springe som afveksling og er startet til og med LB-klasser til stævner. Prins har ingen decideret favorit disciplin, men har dog størst erfaring i dressur, og det er her han er nået længst.

Prins er desuden trænet i hestefodbold, og har vundet både danmarksmesterskabet og det sydjyske mesterskab. Prins har en særlig passion for fodbolden, og ligges den ud på marken, spiller han selv lystigt med den.

Han har også sprunget terræn, hvilket han syntes er rigtig sjovt. Han ville gerne på tur, hvor han sagtens kan gå selv. Han er 100% trafiksikker og siger intet til store køretøjer som traktorer og lastbiler.
Han går lige i trailer og kan læsses af én person.

Jeg søger en forholdsvis erfaren rytter til Prins, da han skal rides gennem sæde og schenkler. Han er en følsom pony, som kræver de rigtige signaler, og får han dem, lystrer han lydigt
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 0107854
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Talent
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 06 marts 2010 kl. 16:24, og har været vist 33125 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider