Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Skærbækgaard´s Catalina

Billede
Billede
Billede
Video

(Solgt)
 Pinto  
 Hoppe
 16 år 
 160 cm
 Broget
Catalina er en dejlig pinto-pige, der med sit charmerende ydre hurtigt stjæler opmærksomheden.

Hun er meget selvstændig, egenrådig og nysgerrig.
Hun er let at have med nye steder - masser af gå-på-mod, går pænt med og er groft sagt ikke bange for noget.
Hun kan med alle på folden og er ikke bleg for at gå imellem to heste der er oppe og toppes - en rigtig peacemaker er hun :)

Cata er under tilridning og kan nu rides alene i alle 3 gangarter.
Se video.
Hun har haft de pauser hun har haft brug for, senest 3 uger hvor hun samtidigt skiftede foder for at hjælpe hende med at bygge muskler op.

Hun er vant til at få spulet ben imens hun står bundet, hun er helt tryg ved sadel (dog synes hun at gjorden er en dum én ;) ), gamasher, bid, indspændingstøjler osv. Hun har været kørt en del i ridehus hen over vinteren og kan sagtens blive sadlet op på destinationen uden problemer, selvom det er mørkt, blæsende og koldt. Hun går lige ind i traileren, kan stå alene og sammen med andre derinde (hun er rigtig god til at vente i traileren, hvis hun har selskab af en anden hest), ligesom at hun også kan rides alene i ridehuset.

Hun er det man populært kalder en "lommehest", meget kærlig, elsker at blive nusset og kan næsten ikke komme tæt nok på.
Hun er en hest man skal have sin opmærksomhed på hele tiden, da hun ikke ser ting og mennesker som forhindringer, hvis der er noget hun vil. Det skal man kunne elske hende for, for det vil aldrig forsvinde helt. Det kan trænes og hun er bestemt også blevet bedre, men det vender altid tilbage i en eller anden grad.
TILGENGÆLD er hun yderst velgående og viser stort talent for de svære øvelser indenfor dressur, idet at hun har let ved at gå på små volter (også en af hendes idéer, når hun selv vil sætte dagsordnen) og reagere flot på drift bagfra i longen. Så kan man leve med hendes særheder, så har man en hest man kan nå rigtig langt med indenfor dressurens verden.

Jeg købte hende da hun var 1½ måned med det formål at hun skulle bruges til military, men da det for et års tid siden viste sig at hun sandsynligvis har nedsat syn på sit højre øje (dårlig afstandsbedømmelse på dette øje, men bestemt ikke blind), har dyrlægen frarådet at hun bliver brugt til spring/military pga. sikkerheden.

Cata har siden oktober 2012 været udlånt til min veninde og har det skønt :)

Året efter købte min veninde Cata og de er nu flyttet på landet, hvor der bliver trænet en masse dressur, med den talentfulde Cata :)
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 208333200803712
F:   Link
PIH 48
M: Walkover XX (Den)   Link
G13617
MF:   Link
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 27 maj 2015 kl. 13:43, og har været vist 19460 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider