Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Shaki

Billede
Billede
Billede
 Småhest, blanding
 Vallak
 19 år 
 160 cm
 Mørk skimmel
Jeg er desværre af personlige årsager nødsaget til at sælge det bedste jeg har, min 4 års (5år til maj) araber vallak Shaki.

Shaki er en utrolig nem unghest, han tager alt med ophøjet ro er og meget lærenem. Han er et rigtigt nussehoved, og hvis han kunne, ville han kravle ned i lommen på dig (:

Dressur: Inden for dressuren er Shaki en rigtig lille stjerne. Han går rigtig pænt i alle gangarter, og bøjer af sig selv nakken i den flotteste holdning. Alt i alt bærer han sin rytter utrolig flot. Han har virkelig en udstråling der siger spar 2!

Spring: Jeg har ikke sprunget så meget på ham, men han har virkelig nydt det de gange det er sket, og viser virkelig interesse for det. Han har indtil vidre med rytter sprunget ca 1 m.

På tur: Shaki kan uden problemer rides både på bane og på tur alene. Han er ikke bange for noget og bliver ikke nervøs uden en anden hests selvskab.Han kan også rides over broer, i natur smat på veje uden problemer.

Shaki er van til det meste, da han har været opstaldet et sted som både huser børnehave, ungsomdklub, FDF, kat og hund. Men han siger ikke det mindste til nogen af tingene.

Alt i alt er shaki alt hvad man kan ønske sig af en lækker unghest, og mer til! Han er helt klart en hest der skal ses og prøves.

Shaki sælges med ALT udstyr.

Ønsker du flere informationer eller en prøve tur kan du kontakte mig pr. mail eller på min mobil

princesshottie9@hotmail.com

26851252 
 
 
 
 
 
ID: HST 99425
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 09 marts 2009 kl. 19:59, og har været vist 7119 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider