Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sultenborg's Ally

Billede
Billede
Billede
Billede
 Knabstrupper  
 Hoppe
 17 år 
 147 cm
 Mørkebrun
Her er Ponyen, en man selv kan skabe og forme, med masser af konkurrence fremtid.
Hun har stort potentiale som både dressur og spring pony hun er som føl kåret og gik fløj med karakterne 99889. Hun er smuk, meget ædel, super gang og lyn hurtig. Hun er nysgerrig opmærksom, elsker at gå bagefter dig på engen, og kan kæle i timevis.
Hendes mor er ren stammet knabstrupper gik også fløj da hun blev kåret som 4års. I Ally's hoppe stamme kan der nævnes flere A og B ponyer både i spring og dressur.
Ally's mormor er hoppe mor til flere kåret knabstrupper hingste. Så du vælger selv om det er avl eller ridekonkurence eller begge dele du ønsker. For Ally har alt det potentiale man kan ønske sig.
Ally's far Antario N ESPH 107, er sportspony elite hingst fra Tyskland, hingste far, og laver den ene super pony efter den anden, til ride brug. Hun er selvfølgelig passet med alt dyrelæge, smed, kvalitets foder. Er vandt til at gå ude døgnet rundt fra 1/5 til 1/11 og om vinteren fra 7 morgen til aften, hun er vant til at få spulet ben, ordnet hove, blive striglet få dækken på, blive bundet og trukket med. Går lige op i transport. Hun har selvfølgelig rød heste pas med fuld afstamning.(Ally's mor linje kan følges helt tilbage til knabstruppernes begyndelse.)
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333KN0605097
F:
ESPH 107
(SP DK)
M: Polly Stelmach
KNN 2224
(KN DK)
MF:
KNN 119
(KN DK)
Dressur: Talent
Spring: Talent
Kørsel: Talent
Terræn: Talent
Western: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 25 september 2008 kl. 17:38, og har været vist 1353 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider