Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Mr Complicado

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 20 år 
 139 cm
 Broget
Cado er en meget charmerende pony.

Jeg købte ham da han var plag fordi han ikke havde haft det godt, han var bange og nervøs for alt, og han kunne ikke gå på mark.

Men vi fik ham hjem i stalden og han fik lov til bare at gå og hygge sig ude på marken i nogle mdr. I løbet af de mdr udviklede han sig enormt, han blev den pony han er idag.
Han er meget opmærksom og utrolig nysgerrig og lærenem, jeg synes han har et perfekt temperament, han er lidt nervøs for nye ting men når han finder ud af de ikke er farlige har han fuld tillid til dem og er ligeglad.

Eksempelvis første gang vi skulle læsse ham, det tog nogle timer og var meget bøvlet, til sidst gik han dog op, og jeg var forberedt på at jeg skulle bruge min. en time næste gang (ca. 1,5 mdr senere) men han gik, næsten løb direkte op i traileren, han ville derop før den anden hest, og lige siden har der ikke været nogle problemer med at læsse ham overhovedet.

Han er lige blevet kastreret i juni, ikke fordi han var besværlig som hingst men det var det nemmeste, ville helst have beholdt ham som hingst.

Han er ryttervant, trafiksikker, nervefast og meget nysgerrig..Han vil være en super military eller springpony.


Han har noget araber i sig kan man se og han har en rigtig god gang, er lidt i tvivl om han ville befinde sig bedst i dressur eller spring da jeg ikke rigtigt har været igang med ham endnu.

De gange jeg har gået ture med ham har han opført sig rigtigt pænt når man tænker på hvor lidt han har oplevet.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 99187
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 29 maj 2009 kl. 09:48, og har været vist 11478 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider