Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bella Vista

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 21 år 
 172 cm
 Rød
Bella Vista har desværre pådraget sig en hovledsforvridning, som hun er blevet behandlet for i sommer(der er ingen røntgenforandringer i hovleddet ). Hun var efter genoptræning rengående, men er desværre blevet urent gående igen. Vi er blevet rådet til at give hende fri fra ridning i længere tid, evt. sætte hende i fol igen. Hun fik føl efter Romantic som 4 års - et afkom som vi har store forventninger til. Se vores hjemmeside:
http://www.123hjemmeside.dk/AagaardRasmussen. Vi har desværre ikke mulighed for at avle på endnu en hoppe, så derfor har vi valgt at sælge hende eller bytte hende væk til et føl /en plag af god dressurafstamning, enten DV eller Hannoveraner.
Bella vista er nem at ifole og hun er en rigtig god mor. Hun har et super temperement og hun er meget rolig under rytter.
Hun har en spændende international dressurafstamning helt ud over det sædvanlige. - I hoppestammen er der dressurpræstationer som omfatter Grand Prix heste og topresultater på internationalt niveau. Faderen Bernstein har i 2008 vundet Grand Prix i England under Carl Hester.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333200201217
F:
DVH 696
(DV DK)
M: Avita
DH 3185
(DV DK)
MF:
DH 220
(DV DK)
Dressur: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 20 september 2008 kl. 18:17, og har været vist 1683 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider