Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lavina

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 23 år 
 174 cm
 Brun
Endelig nye billeder.. Kvaliteten er stadig ikke at råbe hurra for, men kan ikke gøre så meget andet, udover at sige i skal være velkomne til at komme og kigge på hende ;-)

Lidt flere billeder:

http://i35.tinypic.com/10pc0lh.png

http://i35.tinypic.com/mtmhdy.png


Lavina er den mest fantastiske, rolige, charmerende skabning der findes på denne jord. Med hendes kønne udtryksfulde hovede, og store varme hjerte kommer hun uungåeligt til at indtage en stor plads i alle omkring hende.

Hun er en rigtig kælepot, utroligt intelligent, og god som dagen er lang.

Hun sælges da familien og jeg er ved at tynde lidt ud i flokken, især da jeg har fået øjnene op for westernridning, men kun hvis det præcist rigtige hjem kan findes, da det er så vigtigt for os hun får det godt.

Lavina har en skade i krydset/lænden der gør hun ikke kan holde til hård ridning i længere tid/konkurrenceridning, og sælges derfor som hygge/skovturs/tur/terræn/selskabs hest, og ville formentlig også være et rigtigt interessant avlsemne (Landtinus x Zalmeco), men da vi ikke har trukket nogle føl på hende (kun fordi vi var ved at flytte til New Zealand, ellers havde hun helt klart været ifolet nu, hun ville være den perfekte mor. :]) kan jeg jo ikke decideret kalde hende for en avlshoppe.. Ikke endnu i hvert fald.. - Og ikke at hun ikke har potentialet.

Hun blev som tre-års kårret med resultaterne: 8-7-7-7-7-8-6-7-7-8, og kårret i DH(med krone på halsen), og som fir-års til egnethedstest med:
Skridt løs: 7,5, Trav løs: 8, Galop løs: 7,5. Balance Løs: 8,5, Skridt m. rytter: 7, Trav m. rytter: 7,5, Galop m. rytter: 7,5, Kapacitet m. rytter: 7,5, Ridelighed m. rytter: 7,5.

Teknik løsspring: 7,5, Kapacitet løsspring: 6,5, Galop løsspring: 8, Balance løsspring: 7,5, Teknik spring m. rytter: 8,5, Kapacitet spring m. rytter: 8, Galop spring m. rytter: 8,5, Ridelighed spring m. rytter: 8.

Hun er fantastisk ude i naturen, både selv og med andre, er en ren engel fra jorden, i stalden, på folden osv, vi har aldrig haft nogle problemer med hendes adfærd eller noget som helst i den stil. Hun er hele familiens "lille Lavina" (hun var lille engang! ;) ) og skal som sagt kun væk hvis det helt rigtige hjem kan findes, hos et kærligt menneske, der kan tilbyde et blivende hjem til vores unikke lille stjerne.
Eneste skavank er altså at hun ikke kan holde til hård ridning, men ville være perfekt til alt andet, og det kunne virkelig være spændende at se hvilke babyer der kunne komme fra hende, men hun kan altså også sagtens rides i turen osv, så længere det er på et "hyggeplan" i længden.

Det skal lige nævnes hun også elsker at springe, og har sprunget 1.40 med mig, og vi nåede da også op til LA øvelser i dressur, et par stævner(hun er så herlig i "byen" :-]) og rosetter blev det skam også til, desværre kom vi ikke meget længere da hun som sagt ikke kan holde til det i længden. Og vi har både haft dyrelæger, kiropraktor osv, og efter en pause vender hun stærkt igen, men når vi så kommer ordentligt igang igen vender det tilbage ved at hun bliver "uren" bagtil, aldrig rigtig halt, men uren i takten. Og det bedes altså accepteres, og jeg er ikke interesseret i henvendelser fra folk der vil bruge hende som seriøs ridehest.
Det skal dog lige nævnes hun bestemt ikke er ubrugelig af den grund, vi springer både i naturen, og har vores stier i det fri der gerne er en tur på 12 km, og hun elsker at få lov at gi den gas på en stubmark osv, så hvis man vil mere end bare skridte rundt skal det da lige nævnes hun altså sagtens kan det, så længe det ikke bare bliver dagligt. :-)

Men ellers vil jeg egentlig sige hvis du har plads til hende i dit hjerte og kan tilbyde et kærligt blivende hjem hvor hun kommer ud, og ikke skal være alene, og hun måske lige lyder som noget du kunne mangle, så skriv endelig og hør nærmere!
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 0001387
208333200001387
F:
DVE 674
(DV DK)
M: Zita
DH 3387
(DV DK)
MF:
DH 344
(DV DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 17 september 2008 kl. 18:27, og har været vist 11258 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider