Logo used for printing

HN afstemning
Hvor mange penge bruger du om måneden på din hest? Pr. hest

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Frami

Billede
Billede
Billede
 Islandshest  
 Vallak
 18 år 
 141 cm
 Broget
Glad dreng søger partsrytter 1-2 gange om ugen - helst en let voksen eller junior, der kan lide at ride en hest med energi. (Unge kun med forældreopbakning).

Frami er en frisk 4-gænger med en meget positiv indstilling til det meste. Han er 9 år, ca. 140 i stg og en letbygget sportsmodel. Han har store, adskilte gangarter - foretrækker trav på tur, men kan rides i flot tølt. Han er trafikvant og en god turhest, der går frem overalt. Han kan sin grunddressur og kan på en god dag gå rigtig fint på bane. Hvis du er interesseret i at starte stævner, er der helt sikkert noget at bygge på.

Han er en sød & kærlig dreng at omgås, og du skal være indstillet på, at han elsker at være i centrum og er ret kontaktsøgende. Det er derfor vigtigt, at du er typen, der gider den slags - han er ikke helt som de andre heste.

Der er næsten frit slag i bolledejen mht ugedage, weekend dog kun søndage. Om søndagen er der mulighed for at ride sammen med en anden (voksen) partsrytter.

Pris pr. måned: 220,- for 1 dag om ugen, 440,- for 2 dage om ugen.

Der kører en bus til Marbjerg (vi bor ca. 15 minutters gang fra stoppestedet), men det er nok lettest, hvis du har egen bil eller kan tage cyklen.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 98317
Dressur: Talent
Terræn: Terrænvant
Western: Talent
Islænder: 4-gænger
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 30 januar 2009 kl. 13:15, og har været vist 903 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider