Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Mao Seat

 Traver  
 Vallak
 25 år 
 162 cm
 Mørkebrun
Sød traver med stor personlighed. Går pt LC niveau i dressur, men har bestemt kapacitet til mere. Kan sagtens galopere - har en rigtig god galop af en traver at have. Han er et rigtig nussehoved, og knytter sig meget til dem han omgåes med. Han er frisk på tur, og altid med ørene fremme :o), men han er nem at stoppe, også selv om han er sammen med andre.

Han søger en part der mangler en sød og kærlig hest til skovture samt yderligere indvielse i dressurens verden. En part der vil være interesseret i at køre med ham en gang i mellem - på hyggeniveau (i skoven) er også en mulighed, dog er kørselerfaring i must i dette tilfælde.

Part søges 2-3 gange om ugen. Han står opstaldet ca 100 m fra skoven skoven. Der er ridebane i nærheden, som man kan leje.

Han bliver pt redet seriøst 3-4 gange om ugen, og er begyndt at starte stævner. Han er en engel, at have med i byen - kigger ikke.

Lidt om dig:
Til at stole på. Du overholder dine aftaler, og passer godt på min hest (læs; rider/kører ikke med hovedet under armen). Du er til heste der er vågne uden at være kuldrede, og så sætter du pris på at være sammen med hesten både i stalden såvel som på ryggen/i vognen. Du skal være stille og rolig og gerne 16 år eller derover.

Prisen taler vi om.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Mvh
Camilla
 
 
 
 
 
 
ID: HST 97345
F: Town Seat
Svensk varmblods traver
M: Madonna Clöving
Svensk varmblods traver
Dressur: LC-klasser
Kørsel: Konkurrence-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 10 november 2010 kl. 11:39, og har været vist 5492 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider