Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

My Lovely Rose

Billede
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 16 år 
 170 cm
 Mørkebrun
My lovely Rose, til dagligt kaldet My er en fantastisk hoppe, som er rolig, energisk, tillidsfuld og lærenem i alle hensener. Det ender derfor altid med en god oplevelse sammen med hende. Hun har tre gode gangarter, med vægt på trav og især galop. Hun elsker at lave noget, lære meget hurtigt og har stort potentiale i dressur! Hun er lige nu ikke helt uddannet efter alder, da hun har fået tid til at vokse ind imellem, når der har været brug for det. Hun er klart primært dressurhest, men har vist talent inden for spring også, hvilket vi vil udforske noget mere til sommer. My er i rivende udvikling og der er masser at udvikling i hende, det bliver super spændende at se hvor det bæger hen i dressuren.
 
 
 
 

[Part] Dejlig 5 års hoppe søger ansvarsbevidst part.

Jeg søger en dygtig, erfaren og stabil dressur rytter. Det er vigtigt for mig at du har en rolig omgang med dyr og brænder for det. Jeg selv er dyrlæge studerende på første år og har erfaret at tiden i perioder er knap, derfor søger jeg nu en part til min skønne hoppe. Til en start vil det være to dage om ugen og efter sommeren vil det formentligt være tre dage om ugen. Ved to dage om ugen er det 800 kr./md. og ved tre dage om ugen er det 1.200 kr./md.
My står opstallet i Høsterkøb, ved Hørsholm, i en mindre stald med plads til 6-7 heste, der er en super ridebane på stedet og ridehus i rideafstand på 5-6 minutter. My står på halm og vi muger selv, det forventes derfor også at du muger de dage du er her. Det er første gang jeg skal have part, trods mange år som heste ejer og jeg håber derfor vi kan finde en god løsning til og deling om min hoppe. Undervisning vil klart være en fordel og der er også mulighed for at starte stævner.
Jeg glæder mig meget til at høre fra dig og du er velkommen til at ringe eller smide mig en sms.
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333DW0804414
F:
DVH 844
(DV DK)
M: Malou
DS 11142
(DV DK)
MF:
TAF 8001
(TR DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 17 marts 2013 kl. 12:28, og har været vist 3971 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider