Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Jolly Jumper

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 31 år 
 147 cm
 Broget
Jolly er en helt igennem fantastisk vallak på 15 år, men han er en meget engageret, vågen og glad hest, med en masse appetit på livet (og andet! xD), så de fleste skyder ham til en 8-9 år. I hans yngre dage har han gået til om med MB i spring, og jeg har redet MA-baner på ham sidst i November 2008. Vi er desuden regerende klubmestre i springning ( : Jolly er en utrolig ærlig hest, som springer ALT, hvilket jeg kan sige uden at tøve. Han er desuden en fantastisk lærehest, som har lært mig alt om springning igennem de 3 år jeg har haft ham. Han er en drøm at springe, og hjælper dig 100 % hele vejen igennem.
Jolly bukker nakken fint i dressur, og han kan diverse grundlæggende øvelser til og med LA. Han kan dog ikke chanchere uden et enkelt travtrin ( ; Han er dog en svær hest at ride seriøs dressur på, og det vil kræve både tid og evt. undervisning at få det bedste frem i ham.
I den senere tid er han ikke redet så meget, så der vil blive brugt noget tid på at ride ham op igen, hvilket jeg nok skal gøre. Han er den seneste måned udelukkende redet i skoven.
Mht. dette, kan han rides ud både sammen med andre og alene, når han har lært dig at kende. Han er en frisk hest i skoven, men altid lydig overfor dine signaler. I skoven springer vi ofte (Op til 1 m), og her springer han også alt hvad man sætter foran ham. Han er i det hele taget en drøm af en allround hest.
Jolly er desuden trænet fra jorden, hvilket gør mit bånd til ham helt specielt. Han kan rides 100 % bidløst og/eller uden udstyr, hvilket du også kan få mulighed for, hvis du har lyst. Jolly er en meget følsom hest, som reagerer på din mindste bevægelse, hvilket er en både helt igennem positiv og en smule negativ egenskab. Desuden er han meget! Madglad xD
Han er en kraftigt bygget hest med gode muskler og roubust, men elegant eksteriør. Han er desuden udstyret med et utrolig godt(og stort) hoved, ½ glasøje og den blødeste mule. Jolly kan diverse cirkustrics, er rar og cool i alle situationer, men kan sagtens finde noget der er ’farligt’. En helt igennem perfekt hest!
Til sidst skal vi vidst lige have med at han er en maxmål 1’erpony (148 cm høj), går med 4 sko & står opstaldet på Hillerød Sportsrideklub. Der er ingen mulighed for at flytte herfra, da jeg er meget glad for stedet. Her er søde drenge og piger i alle aldre både med parter, egne ponyer og rideskole, samt mulighed for undervisning både af privat og rideskole på alle niveauer. HIS er et stort sted med super faciliteter, 3 ridehaller og gode stalde. Her vil blive afholdt landsstævner i både spring og dressur fra 2010. Du kan læse mere om HIS på www.webhis.dk og www.kannikegaard.dk .
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 9408217
F: Ukendt
Pinto
M: Ukendt
Pinto/Trakhener
MF: Ukendt
Pinto
Dressur: LA-klasser
Spring: M-klasser
Kørsel: Talent
Terræn: L eller Jagt
Western: Talent
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 22 januar 2010 kl. 18:51, og har været vist 1031 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider