Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Luna

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pinto  
 Hoppe
 15 år 
 85 cm
 Broget
Luna er et smukt og velskabt hoppeføl efter vores gode og venlige shetterhoppe Lottemor. Hun er endnu meget opmærksom - lidt tilbageholdende, men kommer dog hen til os på folden. Hun er lys på den ene side med aftegn og mørk på den anden. Hun har en måne i panden og er født d. 19. maj om natten/morgenen. Det var ca. fuldmåne:) Så hun kunne ikke hedde andet end Luna. Havde allerede bestemt at navnet skulle begynde med L, da hendes mor jo hedder Lottemor.
Vi håber på at få hende kørt til som 2 års og siden tilredet, når hun er fyldt 3. En lækker lille hoppe med godt potientiale som brugspony.
Hun kan stå bundet og løfte alle 4 hove - har haft smed - det gik rigtig fint. Hendes mor viste hende jo også, hvordan det skulle gøres. Vi strigler hende, løfte hove og øver hende i at blive trukket. Næste skridt er at gøre hende vant til trafik. Hun går ud til en vej, men reagerer på visse køretøjer.
7.august 2009: Luna er ved at være en stor pige nu:) Noget større end sin mor Lottemor. Hun kan longeres - kan dog ikke komandoerne til, men det skal hun hurtigt få lært. Derudover træner vi lidt agility. Hun kan springe små spring og gå slalom, gå på plastikpressening. Hun er bare så dygtig;o)
Og ja så er hun jo ikke blevet mindre smuk - Vi glæder os til at se hendes sluthøjde/udseende:) Det varer jo lige nogle år endnu...
 
 
 
 
 
 
ID: HST 96582
F: Champ
Pinto
M: Lottemor
Shetlandspony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport:
Senest rettet 07 august 2009 kl. 11:49, og har været vist 173 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider