Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lottemor

Billede
Billede
Billede
Billede
 Shetlænder  
 Hoppe
 26 år 
 92 cm
 Sort
Lottemor er vores superdejlige shetterhoppe, som vi købte som kørt og redet. Hun er meget omgængelig og venlig af sind. Desværre er hun ikke særlig velredet og bliver lidt nervøs under rytter, så vi bruger hende mest til hygge, avl og træner hende fra jorden. Hun er god at trække - også af børn. Hun kan longeres og springer gerne over små spring. Vi håber, hun er mere kørevant, så vi kan få nogle dejlige ture med vores lille hjemmelavede ponyvogn.
D. 19. maj 2008 folede Lottemor et smukt og velskabt hoppeføl efter pintohingsten Champ. Der er ikke papir på nogle af forældrene. Lottemor er en god og opmærksom mor.
7.august 2009: Vi har været ude at køre med Lottemor flere gange på vej. Det er p.t. gået rigtigt fint. Vi har mødt diverse køretøjer, hvilket hun ikke har sagt noget til. Hun er ok at køre med, men skal trænes i at lystre optimalt foran vognen. Med tiden er jeg sikker på, hun vil blive en god og stabil kørepony. Hun har i hvert fald flair for det.
18.august: Jeg har købt en mundkurv til Lottemor i sommerferien, som hun nu går med på folden. Hun kan græsse gennem et lille hul i bunden, men får ikke så meget, at hun forbliver fed. Faktisk taber hun sig rigtigt fint. Hun har, siden jeg købte hende, hvor hun var utroligt overvægtig, haft let ved at blive fed og flommet, så derfor dette tiltag.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 96580
Dressur: Tilredet
Kørsel: Tilkørt-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 19 august 2009 kl. 00:00, og har været vist 241 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider