Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Milano

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 23 år 
 147 cm
 Lys skimmel
Milano er en super fin og alsidig pony, han er dog mest til spring og naturen. Han er en rolig pony, men alligevel dejlig frisk og fremmadgående.
Han vil gerne være venner med alle heste i stalden. Han kan gå sammen med alle, og er i det hele taget meget nem med alt. Han er helt trafik- samt trailervant. Han vrinsker når man kommer ud til ham, så snart han kan høre ens stemme. Han er en rigtig nussegøj, med "staldens blødeste mule" og altid klar til en kæler...

Han elsker at springe og kan sagtens springe M-klasser. Indtil videre springer han baner på LB - LA neaveu, vandgrav mv.
Dressurmæssigt er han også helt ok, han går selv til biddet og træder fint ind under sig.
Han er også altid klar til en afslappende tur i det fri eller i skoven.

Jeg har ingen stamtavle på ham, men jeg er blevet oplyst af tidligere ejer, at han er efter den gode og internationale kendte springhest Carano...
Der ud over vil jeg tro at der er noget araber (taget lidt ud efter hans udseense og dejlige lethed)og så en meget rolig race (taget ud fra hans adfærd og opførsel)

Han har desværre været kommet til skade i 2007, da han på mærkværdigvis havde fået benet ind under boksdøren. Han pådrog sig derved et sår på kodeleddet, og har stået stille indtil april 2008. Der er intet at se på benet ud over noget arvæv, og har ikke været halt siden.
Han er på ingen måde blevet skånet efter han gik igang, hverken ride- eller foldmæssigt. Vil bare lige informere om det, selvom det ingen betydning burde have.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 0107494
Dressur: LC-klasser
Spring: LA-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 09 juli 2009 kl. 23:06, og har været vist 1856 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider