Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Pelé

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pinto  
 Vallak
 22 år 
 148 cm
 Broget
Pelé en en super lækker drengerøv og en hest der altid blir lagt mærke til.
Jeg købte Pelé i sommeren 2008 dengang var han bare en lille gadedreng på 6 år, med et kæmpe springtalent som var lige det jeg søgte! Dog var det ikke pga. hans evner men udelukkende af kærlighed jeg måtte eje den hest :)
Siden da har vi startet en del springstævner, og fået nogle ok. placeringer.
Pelé har fulgt mig over alt!
I vinteren 2009 blev jeg desværre meget syg og der gik over 1 år før jeg endelig kunne begynde at ride for alvor igen. I 2011 er vi så endelig kommet i gang og jeg har nu valgt at omskole Pelé til dressurhest da det nu er der min interesse ligger og vi er alle overraskede over hvor god han enlig er til det. Han har fra start af vist stort potentiale og god lyst til at lærer, men kan også godt syntes det blir lidt træls at gå så pænt i længden endnu. Derfor har jeg valgt at få en springrytter til ham som springer ham 1 gang om ugen så han kan få lov til at krudte af og nyde at gi den gas :D
Vi har fået startet en del stævner i 2011 i dressur hvor Pelé blir startet som hest hvilket han klare rigtig godt, han ligger indtil vider næsten altid i midten af feltet eller opefter men vi rider endnu også kun de små klasser.
Vi startede året med at ride vores første hesteklasse i april 2011 hvor vi red en LD2 til 68,7% og en 4. plads ud af 11 ekvipager, som jeg er meget stolt af, da det var hans første udenbys stævne og i mod alle de store fine dressurheste. Ellers har vi redet en masse ld og lidt lc klasser i løbet af året med fine placeringer, og vores bedste ridt red vi i slutningen af Oktober hvor vi red os til en flot 2. plads i Vemmelev Rideklub ud af 12 equipager :D der var jeg MEGET stolt af min lille pony'prut <3

I 2012 er der indtil vider ikke planlagt det helt store udover vi skal ind på Roskilde dyrskur og ride med i det store pinto show der skal være, så kom endelig forbi og kig, hvis man vil se en masse dejlige plet heste.
Udover det er drømen at komme ud og få redet en masse gode LC klasser og gerne slutte af med en LB :)
 
 
 

[Udlån/Udleje] Skøn max kat 1 pony udlånes (måske) til helt rette hjem!

Pelé udlånes MÅSKE hvis rette rytter findes!!

Søger en seriøs, super sød og ansvarsbevidst rytter til mit kæreste eje Pelé.

Krav til mulig låner:
Du er seriøs
Du er enormt ansvarsbevidst
Du er indforstået med at alle beslutninger går igennem mig hvad angår Pelé
Du er indforstået med at jeg vil have mulighed for til hver en tid at komme og besøge Pelé og se hvordan han har det
Du vejer ikke over 65 kg og din numse kan passe i hans 16-16,5" sadel

Pelé er en ener med hjertet på helt rette sted! Han elsker at springe og ride ture. Dressur kn han sagtens men han syntes bestemt at spring er sjovere.

Som rytter skal du have en rolig hånd, ride for ben og sæde. I spring giver Pelé sig altid 100% hvis bare rytter er med og tør ride på. Han har startet mange stævner i både spring og dressur samt 2 jagter og et par distance stævner.
Han har fået stor ros af diverse springtrænere.

Hvis han har fanget din interesse så skriv gerne ved interesse.
 

[Part] Danmarks dejligste pony søger seriøs og kærlig part.

Pelé er en vidunderlig vallak på 148 cm og 15 år gammel (dette mærkes dog ikke).

Jeg har lige fået Pelé hjem efter han har været udlånt i 1,5 år, men da jeg har en hest mere og arbejder meget har jeg brug for at finde verdens sødeste part til Pelé.

Pelé er en allround pony som går en fin stabil dressur, men har sin absolutte force indenfor springningen.
Han har startet en masse stævner i begge dele og har det sidste år med låner gået til og med LB** i spring samt gået til og med LB i dressur, men har kapacitet til mere med rette rytter.
Pelé er altid en kammerart at have med i byen og vil på dette punkt også kunne fungere godt som lærermester for rytteren som måske ikke har været ude og starte ret meget.


Rytteren jeg søger skal enten være en lille voksen eller teenager med fuld forældre opbakning! Max. vægt 65 kg og din numse skal kunne passe i hans 16" sadel :-)
Du skal have en rolig hånd og ride for ben og sæde.
Jeg ser gerne at du er seriøs omkring din ridning. Om man vil starte konkurrencer er dog for mig lige meget, men man er selvfølgelig meget velkommen til dette.
Om man er til dressur og spring er også ligegyldigt. Dog vil en rytter med interesse for spring være at foretrække da det er dette Pelé elsker aller meste. Altså du behøver ikke være springrytter men hvis du vil gide springe ham ind imellem vil han være dig evigt taknemmelig!!! :-)


Vi er en hyggelig stald med 10 heste og ryttere i alle aldre. Det er vigtigt at du selv kan klare alt arbejdet med ham, da du nok til tider vil være alene i stalden.

Pelé står opstaldet på en skøn gård hvor vi har både ridehus og bane, så der kan altid rides uanset vind og vejr :-)
Der kommer endvidere en dressur underviser på stedet ca. hver 14. dag som man selvfølgelig er velkommen til at benytte (man må også vælge en anden, hvis man har lyst til det).
Er du til stævner, har jeg trailer og kan være behjælpelig med kørsel.

Du kan have Pelé 4-5 x ugentligt og prisen for dette er 800 kr. som går direkte til hans sko.
Der er intet krav til at du skal ordne boks hos ham, men jeg vil være meget taknemmelig hvis du måske kan hjælpe i ny og næ de dage hvor jeg arbejder sent, hvis der skulle opstå behov for dette.

Pelé er uden tvivl pengene værd og jeg er sikker på at han vil smelte dit hjerte med det samme :-)

Det er super vigtigt for mig at finde den helt rette part til Pelé og derfor vil jeg også tillade mig at vælge imellem evt. interesserede, og håber på forståelse for dette.

Ring eller skriv gerne hvis du vil vide mere om Pelé eller aftale en dag du kan komme og møde os, det vil vi se frem til :-)

 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: PIH 65
208333200202646
F:
EPIH 26
(PI DK)
M: Torriggården´s Chanel
PIN 328
(PI DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 10 maj 2018 kl. 20:40, og har været vist 7698 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider