Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Kashmir

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 17 år 
 160 cm
 Broget
Kashmir - Kalle som han hedder i dag, fulgte med købet af min hoppe Jazz i august 2006 på det tidspunkt var han to måneder.

Kalle var en nem lille dreng, nu er han blevet 2 år og er ikke længere en lille dreng. Han bliver en fin basse, som jeg glæder mig til at komme på ryggen af! Pt. måler han 155 cm. Forventer at han nok tager 5 cm mere, men nu må vi se.

Kalle befinder sig bedst udendørs og står derfor i løsdrift om vinteren. Det første år gik han sammen med flokkens to førehopper og har derfor hurtigt luret hvornår man skal flytte sig og hvornår man godt bare lige kan flytte hovedet lidt... ;)

Er begyndt lidt træning af Kalle i longe, men man er vel en dreng og skal nok lige have det ind et par gange før den sidder helt perfekt... ;)

Kalle er en dejlig kærlig hest som elsker mennesker, har altid været glad for at være sammen med mennesker.

Tilridningen af Kalle er i gang. Har med hjælp selv gjort ham ryttervant.
Vi mest været i ridehus, men har også været på tur. Dog er der meget der skal læres endnu. Jeg har skridte og travet på ham, men endnu ikke gallop.
Træningen af ham er gået lidt i stå pga. vejret.

Kalle blev sendt i ridning i foråret 2011. Da jeg ikke selv kom videre med ham og nu skulle der ske noget. Og jeg blev gravid.
Han var super dygtig og jeg red nogle gange på ham og fik også prøvet galloppen på ham. Han er en dejlig dreng. Han fik prøvet en masse mens han var afsted og han var super sød. Så jeg fik ham hjem igen. Jeg fandt en passer til ham pga. gravidten. Men ham og mig fandt aldrig rigtigt melodien og vi endte faktisk samme sted som inden jeg sendte ham i ridning, så jeg besluttede at sælge ham. Han var på nettet i 10 dage så var han solgt til en rigtig sød pige i Randers.

Han vil altid være i mit hjerte og han er savnet.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 95703
F: Lord Scandic II
Oldenborg
M: Jazz   Link
Pinto blanding
Dressur: Tilredet
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 19 maj 2012 kl. 23:09, og har været vist 1051 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider