Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Jimbalaya Af Bjørholm

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Hoppe
 9 år 
 164 cm
 Broget
Super lækker unghest, som er faldet helt utrolig godt ud, både med bevægelser, bygning og farve. Hendes sind er noget af det bedste, hun er en drøm at arbejde med, meget opmærksom men på ingen måde varm. Hun knytter sig meget til sin ejer og vil gerne arbejdes med.
Hun er et oplagt emne til dig der gerne vil have en hest med ustråling, og som skiller sig ud.

Hun skal se nye ting an, men har hun først lært noget, glemmer hun det ikke igen. Er vant til at blive trukket ture, både alene og med andre.

Jimbalaya er blevet gjort ryttervant i skridt over sommeren, hun styres fint for tøjlen, og er også begyndt at reagere lidt for benene. Hun har desuden prøvet at trave en enkelt gang med rytter, et par ture ned af langsiden hvilket hun tager helt cool.
Hun har taget alt ridningen super cool, og står pænt stille ved opsidning og når hun sadles op. Træningen er foregået uden trækker, da hun har lært tøjlesignaler inden jeg er siddet op.
Vi er gået stille og roligt frem med træningen, og næste mål er en masse trækketure, og små rideture i naturen når hun er klar til det.

Hun har kørt i trailer både alene og med selskab, med selskab går hun lige op, men der skal stadig beregnes lidt tid når hun skal læsses alene, hun laver ingenting, skal bare have tid til at gå op. Nem at læsse af.

Beskrivelse fra Landsskuet Herning 2011:
"Tiltalende hoppe af god type, kønt hoved med et godt udtryk, velrejst hals, god skulder og manke, god hælning i krydset, passende føre lemmer, ret god med lidt svingende skridt, ret god trav, må gerne have mere hovskæg"
23 point og ærespræmie
(Hendes første gang i byen, hvilket påvirkede bevægelserne lidt)
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333200801452
F:
PIH 62
(PI DK)
M: Jits Jaike
528004200306874
(FI NLD)
MF:
528000119962192
(FI NLD)
Dressur: Talent
Spring: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 07 november 2011 kl. 11:26, og har været vist 9971 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider