Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Cassidy

Billede
Billede
Billede
 Pinto  
 Hoppe
 19 år 
 147 cm
 Broget
Stor smart sortbroget pinto hoppe, sælges helst til rutineret rytter, som gerne vil forme sin egen konkurrence pony og ikke som børnepony.
På trods af sin unge alder er hun en dejlig pony som er nem at arbejde med, hun er meget lærenem, er i et år blevet redet af en 14 årig pige, som både rider dressur, og en lille smule spring (små forhindringer) og har redet ud alene på veje og i skov flere gange uden problemer. Hun går lige op i trailer, og er nem at have med i "by". Hun blev kåret sidste år i pinto foreningen i forregister 1 med 7 point i helhed, dommerene noterede følgende: Højtstillet hoppe af god type, lidt smal med middel dybde, lidt almindeligt hovede, velansat middellang hals, god skulder, markeret kort manke, ret god overlinie, lidt stram lænd, velformet kryds, lemmerne er passende føre og tørre, lidt fransk for, bevægelsen er ret god i alle 3 gangarter. (Det kan også ses på pintos hjemmeside www.pinto.dk under resultater 2007 hoppekåring). Hun er nem at få til biddet, men hun har stået på sommergræs nu i 3 måneder fordi rytter har fået kyssesyge. Hun har løssprunget uden problemer, med en lækker teknik både med forben og bagben, og hun kan lide det.
Hun har aldrig haft problemer med heldbreddet, nem for både smed og dyrlæge at arbejde med. Har fået ordnet tænder, fået ormekur vacine osv.

Hun har handelsundersøgelse og røgentbilleder lavet d. 19/8, der er anmærkninger på forbenene, men ikke noget som ligger til hindring for brug som ridepony, så dyrlæge har godkendt hende, begge undersøgelser foreligger og kan sendes hvis i gerne vil have egen dyrlæge til at kigge det igennem.

Saddel, hovedtøj og gamacher kan sælges med.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: PIN 601
208333200408543
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 04 september 2009 kl. 08:09, og har været vist 11628 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider