Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Chanel Saphira

Billede
Billede
Billede
Billede
 Fjordhest  
 Hoppe
 17 år 
 142 cm
 Gul
Chanel er en fantastisk unghest, som elsker kontakt og opmærksomhed. Chanel er født og opvokset hos os og har været i hænder fra dag 1. Det er svært at indse at vi ikke har tiden til hende mere, for den fortjener hun virkelig, derfor er der nu en anden der får chancen for at få en ven for livet som vil gøre alt for dig.
Chanel blev gjort ryttervant uden problemer, og er stabil i både skridt og trav, galop er prøvet et par gange og er uden unoder. Hun bliver for tiden redet på tur, hvilket hun klare helt uden problemer, for det meste bliver hun redet alene, få gange med en anden hest, og der er ingen problemer. Hun er også lige begyndt på dressur træning som går rigtig godt. Jeg har siden hun var helt lille gået ture med hende ved vejen, som gør at hun har været trafiksikker længe og tager fremmede ting med ophøjet ro.
Chanel blev som 2-års tilkørt for en let vogn, som bare gik ud over al forventning. Hvis hun bliver bange for noget er hendes reaktion at stoppe op, kigge, for derefter at fortsætte.
Chanel har i år den 13/5 fået et smukt stort hoppe føl, som er efter Mosegårdens Elegant. Et rigtig fint føl som lader til at blive en høj fjordhest med store bevægelser. Chanel og Bella var til udstilling på Roskilde Dyrskue og fik tildelt 22 point ud af 24. Chanel og Bella er kørt i trailer uden problemer.De er begge passet med smed og vacc. og har aldrig været syge.
Chanel og hendes føl (Bella) sælges samlet nu.
Eller seperat først i December efter fravænning.
Chanel/Bella sælges kun til et sted med foldmulighed hver dag, og med andre heste. Vi ønsker helst at se Chanel blive købt af en der vil bruge hende i avlen og sporten da hun her vil egne sig rigtig godt. Hendes far rider dressur på høj plan, samt flere i hendes røde pas. Chanel blev i 2010 kåret med karakterende: 7777 77 777 7. Hun sælges ikke til rideskoler, hestehandler eller til nogle med videresalg for øje.
Samlet pris er: 26.500kr
Pris for Chanel: 22.000kr
Pris for Bella: 8.000kr

Hvis du/i har nogle spørgsmål eller er intresserede i at komme og kigge/prøve er i velkomne til at ringe: 30518695
Kom og kig det er gratis ;)
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333FJ0706755
F:   Link
FJH 700
(FJ DK)
M: Krogholt Sille
FJ 9958
(FJ DK)
MF:   Link
FJH-S 691
(FJ DK)
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Kørsel: Tilkørt-klasser
Terræn: Terrænvant
Western: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 30 august 2011 kl. 20:37, og har været vist 7901 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider