Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Munk's Berdo

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 21 år 
 158 cm
 Brun
Hej alle sammen (:
jeg har en fantastisk dejlig Dansk Varmblods hoppe til salg. Feminin og storrammet. Gangarter over middel. Hun er super skøn, god af bygning og hun har det dejligste og kærligste sind.
Hun har ingen unoder i stalden, og sælges KUN pga. manglende tid og studie. Munks Berdo er 6 år, men fylder dog 7 til juni 2009. Hun har den bedste flyvende trav og en super god, afslappende galop.

Jeg har haft hende siden august 06, købte hende helt rå af Dorthe Munk.
Hun er lige omkring de 1.60 høj. Ikke for stor men heller ikke for lille. Klare sig bestemt godt indenfor dressuren. Spring kan hun, men det er ikke det vi træner mest. Hun kræver en rutineret rytter med en rolig hånd, som ikke er bange for et par små hop indimellem. En rytter som vil give hende den omsorg og kærlighed hun har brug for. En som tør sætte damen på plads når hun er i drillehumør, hehe.

Som før jeg skrev, er hun en opmærksom lille dame, og da jeg pga. uddannelse desværre ikke har haft megen tid til hende, er det mest blevet til strigling, pasning og pleje i stalden, så hun er meget frisk, men har dog påsken til en god opretning. :)

Jeg er MEGET ked af at skulle af med hende, da hun betyder ALT for míg. Et godt vrinsk man får i stalden ved ankomst. Hun har et varmt hjerte, og hun knytter sig bestemt hurtigt til sin rytter, og lærer at stole den ham/hende ufattelig hurtigt.

Jeg er ikke hjemme i uge 14 pga udvekslingsrejse med skolen, men min Mor kan da traffes på 55720120 ell. 55700604 :) og jeg er hjemme igen lørdag aften ved 7 tiden :D

Knus og kærlige kram fra Tascha og Berdo <3
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333200202833
F:
DVH 696
(DV DK)
M: Dominique
RDS 11826
(DV DK)
MF:
DVE 373
(DV DK)
Dressur: LB-klasser
Registreret som hest
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 28 marts 2009 kl. 23:14, og har været vist 8150 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider