Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Isak Søblink

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, typeavl
 Vallak
 21 år 
 153 cm
 Brun
Opdatering: Så har Isak hentet en 2. plads i en 90 cm B3 klasse. 2 fejlfrie runder, men desværre 1,3 sekunder efter vinderen.

Isak er en super dejlig sportspony som desværre er blevet for stor til at være pony, derfor sælges han billigt.

Han har gået et par stævner denne sin første sæson og har fået tre fine første pladser med hjem i spring. han har kun startet dressur en gang (grundet rytters interesse), her fik han 62,5 % i en LC1. Han tager alting i stiv arm og er en virklig dejlig hest at have med ude.

Han er en utrolig flot hest som vækker opsigt på stævnepladsen, og som da også fra dressurdommeren fik kommentaren "Pæn hest". Han har tre gangater som alle er et pænt stykke over middel, her skal især traven fremhæves.

Han har alt i alt nemt ved alting, dressuren går han pænt ned og bærer sig selv, man har intet i hånden. I spring hopper han oksere på 95 cm uden nogen problemer overhovedet, han siger intet til trafik, heller ikke meget tung trafik, og nyder en tur i det blå, og bliver ikke træt selv om den er på 25 km. Han har anlæg for western er ikke blevet trænet i det, men man kan åbne led mens man sidder på ham og han kan stå på en "skammel" med forbenene, ligesom han kan gå sidelæns over bomme der ligger på jorden.

Han er et rigtigt nussehoved, som kommer glad hen til en på folden og vil snakke. Han kan kæle i timevis.

Han sælges direkte fra avler, og er selvfølgelig passet med alt. Han har aldrig været syg eller haft sko på, der har aldrig været problemer med tænder eller hove.

Hans far har gået pri dressur på landsplan, og han har en halvbror der går landsstævner i spring. Kort sagt en hest der har evner inden for det hele, gerne vil lære, og har utroligt nemt ved det.

Videoklip fra Isaks første udendørsstævne kan ses her: http://isak.hest.net
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333200305216
F:
SPH 111
(SP DK)
M: Sheila
SFR 533
(SP DK)
MF:
ESPH 30
(SP DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Talent
Western: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 26 september 2008 kl. 08:02, og har været vist 6829 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider