Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Ma Petite Cherie

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Hoppe
 35 år 
 168 cm
 Mørkebrun
Cheire er en ældre dame, med hendes egen mening om tingene. Min mor og jeg har været de heldige ejere af hende siden d. 27 december 2000.
Der er ingen tvivl om, at der er en god portion fuldblod i hende, da hun er meget temperamentsfuld og yderst udholden. Hun er en hest der kæmper for sin rytter til det sidste specielt i springning. Dog er Cherie en meget reseveret hest, hun bryder sig ikke for meget om fremmede og er ikke meget for at de skal røre ved hende(speciel ikke mænd). Men hun er med tiden blevet bedre til fremmede.
Cherie er springhest, hvor hun har en utrolig kapacitet, da vi købte hende kunne hun springe 1.80 i løsspringning og en 1.70 med rytter(så vidt jeg husker). Hun er lynhurtig i en omspring, da hun er så sikker på benene, hun kan lave de sygeste ponyvendninger hvis rytteren tør, og så kan hun springe ligegyldig, hvor tæt og hvor skævt man kommer ind på springet.
Desværre fik hun for en 5 år siden konstateret spat i v. bagben, dog kun et problem i vinter halvåret. Foruden det har hun forbenet dragbrusk på forbene. Men hun har indtil et årstid siden gået stævner og blevet redet 100% uden problemer(foruden om vinteren hvor hendes spat ikke har det godt).... Men nu går hun som hygge hest med min hestepasser, da jeg er flyttet.
Men en fanstastisk DAME, med en virkelig unik personlighed.. som har sat sine spor
 
 
 
 
 
 
ID: HST 92264
Dressur: LA-klasser
Spring: M-klasser
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Nej
Transport:
Senest rettet 31 maj 2008 kl. 18:29, og har været vist 223 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider