Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Monet af Rødemølle

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Vallak
 31 år 
 168 cm
 Brun
Jeg er kommet i den situation at jeg er blevet mor og ved siden af også er studerende, så jeg har desværre ikke længere tid og råd til min dejlige vallak Monet, da jeg har to heste.

Monet er en rar og charmerende vallak som jeg har haft hele hans liv. Han har derfor haft et stabilt og kærligt liv. Jeg har mest brugt ham til skovture og let dressur, men har nu i en del år trænet lidt horsemanship og snust til klassisk dressur med ham.

Monet fik i 2003 konstateret hovsenebensbetændelse i venstre forben, og er derfor en lille grad halt idag. Det er dog ikke noget som umiddelbart kan ses eller mærkes og min dyrlæge ser ingen hindring i at ride ham, men Men hans forben skal stadig skånes for hård dressur/springning og lign. Den træning Monet har fået er derfor på hans præmisser som er skånsom for hans krop i form af horsemanship, klikkertræning og klassisk dressur.

Monet er en kærlig og glad hest, som holder af at blive taget sig af, samt at hans ben også har bedst af at blive brugt (gå/rideture). Han kan også være en lidt udspekuleret og frisk hest, så det er bedst hvis han får en ruttineret rytter eller én som ikke for bange af sig. Derudover er det rigtig godt at træne horsemanship med ham, da dette har gjort ham meget mere samarbejdsvillig.

Jeg håber på at finde en rytter, som enten vil bruge Monet som hygge/skovturshest eller træne ham ud fra nogle af de samme principper som han er vant til.

Monet er pt ude af rideform og bliver kun trukket/skridtet ture på en-tre gange om ugen.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 92049
F: Manstein
DH 381
M: Kraca
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 13 oktober 2009 kl. 08:58, og har været vist 2045 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider