Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Maphard

Billede
Billede
Billede
Billede

 Fuldblod, engelsk  
 Vallak
 24 år 
 161 cm
 Rød
Maphard er en dejlig og utrolig glad dreng på 13 år. Han har en stor personlighed og knytter sig meget til dem, der har med ham at gøre til daglig. Han er en meget kærlig og omsorgsfuld hest, der viser stor tillid til dem, der behandler ham pænt.
Han er tidligere galophest, men det er ikke noget man som sådan mærker til i hverdagen. Jeg har haft ham i 6 år, hvor han har været brugt som ganske "almindelig" ridehest. Han har selvfølgelig til tider det typiske vågne og opmærksomme fuldblods-temperament, men han er på ingen måde ustyrlig.
Maphard og jeg har brug for en stabil person, der ikke lader sig skræmme når han "prøver grænser af" og er en gadedreng, og som kan bevare roen når han selv har lidt svært ved det.
Han er nem at håndtere fra jorden og reagerer meget på stemmeføring. Han hverken bukker, stejler eller stikker af.
 
 
 
 

[Part] Passer/part søges

Det jeg søger til Maphard er primært en person, der ønsker samværet med heste og som har tid og lyst til at bruge tid på at pusle og nusse om min dejlige dreng, samt klare det daglige arbejde omkring det at have hest. (Mugning, fylde hønet osv.)

Jeg søger kun en passer/part for at jeg kan blive aflastet en smule til hverdag, da mit arbejde de næste par måneder kommer til at fylde en del. Der vil være tale om 1-2 gange om ugen. (Gerne fredag, som den ene dag)
Jeg ønsker derfor ikke en passer/part, hvor ridning betyder alt. Han er ikke en hest, der har behov for at blive redet hver dag ? han er en hest, der lige så meget nyder at blive trukket en tur eller trænet med fra jorden, og for mig er det vigtigere, at han bliver trænet psykisk end fysisk.

Prisen kan vi tale om, da det kan være næsten gratis, hvis man er indstillet på at lave ekstra staldarbejde de dage man er der. (Dvs. muge 2-3 bokse og fylde 2-3 hønet, udover Maphards)

For at se flere billeder og læse mere om Maphard, så klik ind på min profil.


Mange hilsner
Josephine (& Maphard)
 
 
ID: HST 91787
F: Diaghlyphard
A-3870
M: Max Mara
AA-11424
MF: Eighty Eight Keys
A-4585
Dressur: LB-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 10 december 2013 kl. 16:03, og har været vist 2106 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider