Logo used for printing

HN afstemning
Hvor mange penge bruger du om måneden på din hest? Pr. hest

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Emjays Mille

Billede
Billede
Billede
Billede

 Fjordhest  
 Hoppe
 16 år 
 141 cm
 Gul
Mille er efter min mening verdens dejligste pony, hun er født hos mig og jeg har selv lært hende alt.

Vi har holdt pause med ridningen fra november 2008 indtil juli 2010, grundet rygskade på mig.

Hun er super god til dressur og vi har trænet dressur på middelsvært niveau, dog er det ikke blevet til så meget de sidste par år grundet familie forøgelser.
I foråret 2011 startede vi LB1-A og LB2-A og fik 63%.

Hun har sprunget baner på 120 cm til undervisning før jeg kom til skade i 2008.
Vi startede med spring igen i januar 2011 og i maj 2011 startede vi 70 cm til stævne mod heste, hvor vi vandt ;-) December 2013 sluttede hun året af med at springe 90 cm baner til træning og 110 cm i højdespring, da jeg ikke havde det rette mod til at ride hende korrekt videre i højderne.

Hun er redet meget i terrænet og startet af 10 årig til jagt.

Siden hun var 1 år er hun blevet trænet og startet i agility og mønstring.

Så er hun også trænet i ponylege og er rigtig god til det.

Hun er også kørt for vogn i både 2 spand og 1 spænder, hvor vi har modtaget undervisning af Kurt Klindt. Foråret 2012 blev køre træningen genoptaget og vi kørte til en konfirmation. Nu træner vi lidt dressurkørsel for sjov og ellers nyder vi en god tur i skoven.

I efteråret 2009 lærte hun lidt western, og viste stort talent herfor, men jeg har ikke interessen for det og har derfor ikke bygget videre på det.

Mille er flere gange startet til stævner bla. i Mønstring, Agility, Dressur, Spring, Distance, Ridemaraton og Fjordheste jagt - Alle gange med gode resultater og flere rosetter med hjem og hun er god at have med i byen.

Alt i alt en pony der kan ALT, hvis bare rytteren vil og kan og så er hun en ægte ven, der hjælper når det gælder :)
 
 
 
 

[Part] VOKSEN ride-køre part (evt. Mor/barn)

Vi har et lille privat sted med 3 egne ponyer, 2 heste samt 1 pony opstaldet. Vi har lille indhegnet ridebane og kort afstand til skov, hvortil der kan indløses ridekort. Derudover er det muligt køre i ridehus, såfremt du selv har bil, som må/kan trække 1200 kg. Vores trailer stilles til rådighed til det formål efter aftale, men ridehuskort skal du selv betale.

Parter som ønsker at ride bidløs dressur, skovtur, lave bane hygge, nusse i stalden samt at køre med sulky vogn foretrækkes.
Undervisning er et krav mindst hveranden uge, hvor der er flere muligheder til forskellige priser.

Om hestene;

Mille er en 14 årig fjordhest, som kan sine ting, hvad enten der er tale om dressur (MB/MA øvelser, LA fuldt ud), hvor hun skal rides for korrekte hjælpere dvs. ben og sæde og hun gør INTET hvis ikke hun rides korrekt. Skovtur/trafik, baneleg, agility eller kørsel, hvor hun igen er yderst lydig for korrekte hjælpere/anvisninger.
Med små børn er hun yderst forsigtig og lystrer den voksne stemmeføring.
kr. 600,-/ mdr (Max 60 kg)


Glimmer er en 8 årig shetter på ca. 105 cm hun kan også både rides og køres, men vi har ikke haft hende så længe, at vi kender hendes niveau endnu.
Hun er sød og rolig over for børn, men da hun har været udsat for grimme ting før hun kom til os, kræver det særlige aftaler førend nogen former for kontakt med hende kan komme på tale.
kr. 400,-/ mdr (Max 40 kg)

Tulle er en ca. 19 årig blandings pony på 135 cm, som er opstaldet hos os. Hun kan rides af de fleste, men er en frisk pony, som kræver en letttere rutineret rytter. (Max 50 kg)
kr 600,-/ mdr

Shadow er en 14 årig hoppe på 158 cm, frederiksborger forædlet med trekehener/fuldblod. Hun tændes nemt ved misvisende eller uklare signaler, men ellers er hun en fornuftig og godt arbejdende hest, som elsker at blive brugt og nusset om.
Hun har ikke været redet stabilt i flere år, men kan øvelser på middelsvært/svært niveau, rytter skal have kendskab til LB dressur, gerne mere.
Ved part på Shadow er der ikke nogen faste dage, det aftales ca uge for uge og vil være 2-3 dage hver uge. Jeg er flexibel, men forventer så også flexibilitet fra dig.
kr 600,-/mdr. (Max 75 kg)

Vores sidste 2 er welsh hingsteplag som bare skal strigles og hygges om og vores datters traver, som er under omskoling. Dem søger vi ikke part til.

Vi/jeg går højt op i vores heste passes og rides korrekt.
Der skrives kontrakt på aftalen, part betales månedsvis forud, der er 1 måneds opsigelse; løbende måned + 1 måned fra d 1. Og der betales 1 måneds dep.
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333200202408
F:   Link
FJH-S 688
(FJ DK)
M: Ida   Link
FJ 9909
(FJ DK)
MF:   Link
FJH-S 691
(FJ DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Kørsel: Let kørsel-klasser
Terræn: L eller Jagt
Western: Tilredet
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 24 juni 2017 kl. 14:15, og har været vist 11330 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider