Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Joker

Billede
Billede
Billede
Video

 Ridehest, blanding
 Vallak
 28 år 
 159 cm
 Mørkebrun
Joker er en kærlig, rolig, udtryksfuld og kontaktsøgende 12 års vallak med et godt temperament, der vil egne sig godt til dame-, junior-, jagt- el. evt. millitaryhest, da han elsker en tur i skoven og er stabil både i spring og dressur.

Joker er en utrolig øvelse-stærk vallak, med tre taktfaste og stabile gangarter – Joker er ingen gangmaskine (dvs. han er ikke udstyret med de store rummelige gangarter). Han er nem at ride, når man først lære ham at kende, og ved hvordan han skal takles.
Joker kan både rides alene og sammen med andre, og han er rolig at omgås både på stald og fold – Han er et værre NUSSEHOVED – med meget stort N!!!

Joker er stævne- og trailervant, og er utrolig nem at have med til stævner.

Joker har en enkelt gang gået LA1 på Distriktplan med et godt resultat på ca. 60 % taget i betragtning af vores manglende rutine på dette niveau (han har gået over 60 % på klubplan!).
Jokers seneste dressurresultater er fra Darupgaards Rideklubs Udv. D-stævne i dressur d. 20 april 2008, hvor han startede LC1-A og LC3-A og opnåede en 3. og en 2. plads med hhv. 70,42 % i LC1 (et point fra en delt 1. plads!) og 67,92 % i LC3. Joker blev ved dette stævne redet af en veninde, der maks. havde redet han 3-4 gange optil stævnet.
Joker har også (i sommers) startet en del springstævner (LC-klasser), hvilket han klare rigtig fint med en del nul-runder.
Joker er en hest, der godt somme tider være temmelig frisk og oppe på dupperne, men han er fuld styrbar!

Joker har desværre ingen stamtavle, men dele af hans afstamning er kendt (ifølge oplysninger fra avler). Han har grønt konkurrence pas og er forsikret i Kongeriget Danmarks Hesteforsikring, som kan overtages af køber, hvis dette ønskes.

Han er sød og nem at omgås. Sund og rask. Han er passet med smed og vaccinationer. Sælges udelukkende pga. manglende tid og start på studier – en hest der vil gøre alt for den rette (kærlige) rytter! Han sælges kun til private (ikke til rideskolebrug) med andre heste og mulighed for fold hver dag.

Jeg har flere videoer af ham, disse kan ses på min profil på hestegalleri. Kvaliteten er dog ret dårlig
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 91302
F: Ziwago
Reg./stb. nr.DH 491 330165190 OS DEU9003000 LU DK
M: Jane
Fuldblod
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 15 august 2008 kl. 20:00, og har været vist 13743 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider